LTV sestdien «Muzikālā banka»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Juris Ģigulis speciāli TVNET

Olimpiskajā centrā «Ventspils» sestdien, 21.janvārī, notiks Latvijas Radio 2 (LR2) dziesmu aptaujas «Muzikālā banka 2011» apbalvošanas ceremonija, informē LR pārstāve Ilze Zvaigzne. Šogad finālistu vidū ir Aija Andrejeva, Ivo Fomins, Lauris Reiniks, Nikolajs Puzikovs, Miks Dukurs, Oskars Deigelis, Niks Matvejevs, Jānis Lemežis, Kaža, kā arī grupas «Musiqq», «Otra puse», «Lady’s Sweet», «Labvēlīgais tips», «Instrumenti», «PeR» un Reiniku ģimene.

Vakara vadītāji - duets «Musiqq»

Ar īpaši ceremonijai gatavotiem priekšnesumiem koncertu papildinās arī «Muzikālās bankas» ekspertu padomes dalībnieki Mārtiņš Brauns, Aigars Grāvers, Kārlis Lācis, Nils Īle, Ainars Mielavs, Ainars Virga, Intars Busulis, Žoržs Siksna un Ilona Bagele.

Visas fināldziesmas koncertā izskanēs kopā ar Kristapa Krievkalna vadīto grupu un stīgu kvartetu.

Saglabājot tradīcijas, kopā ar LR2 radioraidījumu «Muzikālā banka» vadītājiem Baibu Palkavnieci un Kasparu Mauriņu apbalvošanas ceremoniju Ventspilī vadīs arī mūziķi, šogad – grupas «Musiqq» dalībnieki Emīls Balceris un Marats Ogļezņevs.

Ūdens strūklaka un multimediju šovs

Organizatori sola krāšņu ceremoniju – skatuves scenogrāfijā tiks izmantoti dažādi skatuves līmeņi, bet galvenais pārsteigums būs ūdens strūklaku un multimediju šovs. Skatuves aizmugures fonā būs izvietotas kustīgās ūdens strūklakas, savukārt skatuves priekšā uz ūdens ekrāna ar lāzeru un videoprojektora palīdzību tiks radīta katram priekšnesumam atbilstoša noskaņa.

Kā papildu elements vairākiem priekšnesumiem tiek gatavoti īpaši dejas uzvedumi, piesaistot visdažādāko dejas žanru dejotājus, šādi ilustrējot muzikālos numurus.

No plkst. 19 pasākuma tiešraide būs dzirdama LR2, bet plkst. 21.15 ceremoniju varēs vērot Latvijas Televīzijas 1. programmā.

Atgādinām, ka pagājušogad «Muzikālajā bankā» uzvarēja TV šova «O!Kartes akadēmija» dalībnieks, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs ar dziesmu «Dievs tevi mīl», savukārt pirms diviem gadiem triumfēja «Musiqq».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu