Studentu klubā «Momend» un «Camillas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Camillas/draugiem.lv

Piektdien, 20.janvārī, plkst. 23 LMA Studentu klubā uzstāsies grupas «Momend» un «Camillas», informē Indra Strode, LMA Studentu kluba pārstāve.

Apvienības «Momend» pirmsākumi meklējami 2009. gadā. Grupa, kas sastāv no trijiem puišiem, muzicē indie, neofolk, mood stilos. Līdz šim grupa veiksmīgi startējusi daudzos jauno mūziķu konkursos un spēlējusi pašmāju festivālos, to skaitā Positivus 2011. Tāpat 2011. gada vasarā grupai bija iespēja iemēģināt savus spēkus ārpus Latvijas robežām Ungārijas festivālā VOLT, kur «Momend» uzstājās kopā ar grupu «Laime Pilnīga».

«Momend» ieguvusi lielu klausītāju atzinību un, pateicoties Radio 101, iespēju ierakstīt debijas albumu, kura iznākšana gaidāma šajā gadā.

Grupa «Camillas» tika nodibināta 2006. gadā. Visi grupas dalībnieki ir studējuši Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā un profesionāli nodarbojas ar džeza, folka un klasisko mūziku. «Camillas» jau vairākus gadus uzstājas festivālā «Bildes», muzicējot kopā ar dažādiem izpildītājiem. Kopprojektā ar mūziķi un producentu Gustavo 2010. gadā izdota dziesma un videoklips «Mainīt pasauli», kura tika nominēta «Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai» kategorijā «Labākais videoklips».

Ieejas maksa: studentiem 1,50 Ls, ne-studentiem 2,00 Ls.

Ieeja klubā no plkst. 22:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu