Mihaļevičs grāmatā aicina: izvēlies veselību!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Grāmatu izdevniecība «Kontinents» laidusi klajā rakstnieka, publicista, izdevēja Oļega Mihaļeviča rokasgrāmatu veselīgam dzīvesveidam «Izvēlies veselību!», informē izdevniecībā.

Oļegs Mihaļevičs – rakstnieks, publicists, izdevējs, vairāku grāmatu autors, aktīvs veselīga dzīvesveida propagandētājs, pārbaudījis teoriju praksē un veiksmīgi atbrīvojies no dažādām slimībām, dalās vērtīgā pieredzē un veselības filozofijā ar lasītāju.

"Izvēlies veselību!"
"Izvēlies veselību!" Foto: publicitātes

Grāmata domāta ikvienam, kurš izprot veselības kā vērtīga kapitāla priekšrocības. Katram, kurš vēlas pārstāt maksāt par zālēm, tomēr izvēlēties veselību. Kā arī jebkuram, kurš uzskata sevi par savas dzīves noteicēju!

Šī grāmata varētu palīdzēt sakārtot domāšanu, mainīt paradumus un attieksmi pret savu veselību.

«Es šo grāmatu sauktu par rokasgrāmatu katram, kurš vēlas kļūt vesels un laimīgs,»

komentē Inese Prisjolkova, grāmatas «Ieelpo laimi un mīlestību» autore un pozitīvās domāšanas centra «Pavasara studija» vadītāja.

«Neviena ārstēšanas vai veselības saglabāšanas metode tev nepalīdzēs, ja pats nedarbosies līdzi. Šī grāmata dod tev iespēju iepazīt ikdienā lietojamas metodes un pieejas, lai Tu būtu vesels,» grāmatu raksturo Pēteris Urtāns, «RigaBrain» smadzeņu treniņu centra vadītājs, ergoterapeits.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu