Barikāžu atceres dienā Rīgā pacels karogus; vietām ierobežos satiksmi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas domē izdots rīkojums 1991.gada barikāžu aizstāvju atceres dienā, 20.janvārī, no plkst.7 līdz 20 pacelt Latvijas valsts karogu pie Rīgas domes, tās struktūrvienību, tai pakļauto izpildinstitūciju, iestāžu, uzņēmumu, uzņēmējsabiedrību ēkām, kā arī pie pašvaldībai piederošām dzīvojamām ēkām.

Šādu rīkojumu izdevis Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs, aicinot arī juridiskās un fiziskās personas pacelt Latvijas valsts karogu pie to īpašumā esošajām ēkām.

Kā informēja Rīgas domē, barikāžu piemiņas dienā notiks virkne pasākumu, kuru laikā vietām galvaspilsētā tiks ierobežota satiksme.

20.janvārī transportlīdzekļiem, izņemot operatīvo transportu un automašīnas ar speciālām stāvlaidēm, būs aizliegts apstāties un stāvēt Rīgas Otro Meža kapu autostāvvietā no plkst.7 līdz 11, Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra Bastejkalna pusē, posmā no Kaļķu ielas līdz Smilšu ielai no plkst.7 līdz 15, Herdera laukumā no plkst.7.30 līdz 20, kā arī Doma laukumā no plkst.9 līdz 22.

No plkst.9.30 līdz plkst.11.30 nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme, izņemot sabiedrisko transportu, Gaujas ielas posmā no Čiekurkalna 1.garās līnijas līdz Rīgas Otrajiem Meža kapiem.

No plkst.13.40 līdz plkst.14.30 tiks ierobežota vai nepieciešamības gadījumā slēgta gājēju kustība laukumā pie Brīvības pieminekļa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu