Pieejama dizaina santehnikas līnija "Artist Edition no Kohler" (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dizaina apdares salonā "Krassky Passaggio" kopš februāra pieejama viena no pasaulē burvīgākajām dizaina santehnikas līnijām - Artist Edition no Kohler.

Artist Edition santehnikai raksturīgi zem emaljas iestrādāti smalki apgleznojumi, kas ir augstvērtīgs amatnieku roku darbs.

Spilgts piemērs ir Tale of Briar Rose izlietnes zīmējums, kas stāsta par Ērkšķrozīti – dusošo daiļavu, kuru no miega uzmodina skaistais karaļdēls. Ar minētās tēmas gleznojumiem noformēti arī jaucējkrāna regulatori, sēdpods un vannasistabas aksesuāri.

Cena Artist Edition izlietnēm ar apgleznojumiem no 685 LVL.

Par Kohler

ASV uzņēmums Kohler ir viens no slavenākajiem dizaina santehnikas ražotājiem pasaulē, kura piedāvājumā ir gan inovatīvi mūsdienīgā stila santehnikas produkti, gan amatnieku darinātas klasiskā stila kolekcijas. Vairāk informācijas par Kohler kompāniju un produktiem: http://www.us.kohler.com/index.jsp

Par Krassky:

Uzņēmums Krassky piedāvā Latvijas tirgū dizaina flīzes, santehniku un iekšdurvis. Atšķirībā no citiem tirgotājiem Krassky sortimentā atrodamas vienīgi jaunākās un izmeklētākās dizaina kolekcijas.

2009. gadā Krassky ir kļuvis par oficiālo Kohler pārstāvi Latvijā. Visplašākā Kohler produktu ekspozīcija apskatāma dizaina apdares salonā Krassky Passaggio Rīgā, Duntes ielā 11.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu