Kinotēka: Finčers, «Karaļa runa» un «Eņģeļu māja»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Televīzijas raidījums «Kinotēka», sākoties jaunajam gadam, kļuvis divas reizes ilgāks (26 minūtes), līdz ar to skatītājiem tiek piedāvātas kino jomai veltītas jaunas sadaļas. Jaunākajā sērijā - skatītāju un ekspertu viedokļi par Deivida Finčera apspriesto filmu «Meitene ar pūķa tetovējumu», kā arī citi tās aizkulišu smalkumi! (Skat. video.)

Vēl diskusijā kritiķiem Dairai Āboliņai un Normundam Naumanim "Skype" tiešsaistē pievienojas Dita Rietuma no Ņujorkas! Kā allaž - par aktuālo kinoteātros, bet par savu īpašo filmu stāsta pianists Vestards Šimkus. Raidījumā tiek atklāts arī jauns sižetu cikls - "Latvijas kino personības", kurā raidījuma vadītāja Linda Olte sarunājas ar jaunā LTV seriāla "Eņģeļu māja" režisoru Armandu Zvirbuli. Ciklā "Filma, ko nedrīkst neredzēt, - viena no izcilākajām pagājušā gada kinolentēm, Toma Hūpera "Karaļa runa".

KINOTĒKA 39. sērija from Kinoteeka LTV on Vimeo.

Iknedēļas televīzijas kino raidījums "Kinotēka" ir nodibinājuma "Kinoskola" neatkarīgi producēts raidījums par labu kino, kas tika sākts 2011.gada 27.janvārī. Līdz 2011.gada beigām tas bija 13 minūšu garš. Raidījuma režisore un moderatore ir kinorežisore Linda Olte, bet raidījuma sadaļas vada kinokritiķi Daira Āboliņa, Dita Rietuma, Normunds Naumanis un Dāvis Sīmanis.

www.kinoskola.lv

Televīzijas skatītāji "Kinotēku" var redzēt Latvijas Televīzijas 1.kanālā ceturtdienās plkst.19 ar atkārtojumu tās pašas dienas vakarā pirms pusnakts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu