Šovakar "Cīņas klubā" nebijuši dalībnieki! (46)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Šo sestdien radio SWH un telekompānijas LNT "Cīņas kluba" ringā pirmā un pirmo reizi dosies Linda Līna (Linda Leen) ar dziesmu "Feel So Good", Lindas šarmam pretī stāsies "Double Faced Eels" puiši ar dziesmu par šobrīd aktuālu tēmu "Nauda krīt".

Otrajā raundā par atraktīvākā godu cīnīsies latviešu tautasdziesmu pārzinātāji un atdzīvinātāji grupa "Dzelzs Vilks" ar dziesmu "Uijā, uijā nikni vilki", vilkiem pretī stāsies maigi romantiskā "Putnu Balle" ar dziesmu "Viņa nu zin".

Kuri iekļūs finālā un turpinās cīņu par gada atraktīvākā mūziķa titulu, noteiks tikai skatītāju balsojums. Visi šova dalībnieki ir pieredzējuši un titulēti, tāpēc prognozēt rezultātu ir īpaši grūti.

Arī nākamajā "Cīņas klubā" 7. februārī piedalīsies patiesi košs un krāšņs mūziķu sastāvs gan skatuviskā ziņā, gan muzikāli. Īstā vīru raundā viens otram pretī stāsies divi Latvijas šovbiznesa "vaļi" – dziedātājs, vairāku konkursu laureāts, Cabaret zvaigzne Intars Busulis un neskaitāmu populāru TV raidījumu producents, humorists un tagad arī mūziķis Livingstons jeb Viesturs Dūle. Otrajā raundā sacentīsies divas šarmantas dāmas – dziedātāja un Intara Busuļa skatuves partnere, Cabaret dīva Amber un grupa "Astro’n’out" ar tās solisti Māru priekšgalā. Gan Intars Busulis, gan Amber "Cīņas klubā" izpildīs pēdējo gadu spilgtākā jaunā latviešu komponista Kārļa Lāča dziesmas. Intars Busulis startēs ar dziesmu "Davai, davai" no sava pēdējā albuma „Kino”, savukārt Amber ar smeldzīgo „Saucu tevi”. Kas notiks, ja abi satiksies finālā?

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu