Vonai un Kosteličam uzvaras Pasaules kausa sacensībās

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pasaules kausa izcīņas sacensībās kalnu slēpošanā svētdien uzvaras izcīnīja iepriekšējās sezonas Lielo kristāla globusu ieguvēji Lindsija Vona no ASV un horvāts Ivica Kosteličs.

Iepriekšējo trīs sezonu labākā pasaules kalnu slēpotāja Vona Itālijā, Kortīnā d'Ampeco, triumfēja supergigantā un tika pie 47. uzvaras karjerā.

Vona finišēja pēc minūtes un 26,16 sekundēm, par 0,61 sekundi apsteidzot vācieti Mariju Heflu-Rīšu.

Savukārt trešā palika slovēniete Tina Maze.

Pasaules kausa kopējā ieskaitē līderpozīcijā ar 884 punktu nostiprinājās Vona, bet uz otro vietu ar 593 punktiem pakāpās Maze. Savukārt trešā ar 540 punktiem ir Austrijas kalnu slēpotāja Marlīza Šīlda, kura svētdienas sacensībās nepiedalījās.

Tikmēr vīrieši Vengenas trasē Šveicē sacentās slaloma sacensībās, triumfējot Kosteličam, kurš tika pie 22. panākuma karjerā.

Divu braucienu summā Kosteličs par 0,85 sekundēm apsteidza zviedru Andrē Mīreru, bet vēl par 0,03 sekundēm atpalika vācietis Frics Dopfers.

Pirms tam piektdien Kosteličs bija uzvarējis arī superkombinācijas sacensībās, kurās sportisti sacentās nobraucienā un slalomā.

Pasaules kausa kopējā ieskaitē līderpozīciju ar 725 punktiem saglabāja austrietis Marsels Hiršers, kurš pirmajā braucienā tika diskvalificēts. Otro vietu ar 695 punktiem saglabāja Kosteličs, bet trešo pozīciju ar 545 punktiem saglabāja šoreiz nestartējušais šveicietis Beāts Foics, kurš sestdien bija labākais nobrauciena sacensībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu