O'Konora aicina sūtīt seksa rotaļlietas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Īru dziedātāja Šaineda O'Konora jau otro reizi pāris nedēļu laikā paziņojusi par savu decembrī noslēgto laulību izjukšanu, atzīstot, ka mēģinājums sākt visu no jauna nav izdevies, kā arī aicinājusi fanus sūtīt viņai seksa rotaļlietas, vēsta britu tabloīds «The Daily Mail».

Kā ziņots iepriekš, 8.decembrī, savā 45.dzimšanas dienā, O'Konora Lasvegasā apprecējās ar īru psihoterapeitu Beriju Heridžu, ar kuru iepazinās internetā. Pēc Ziemassvētkiem dziedātāja paziņoja, ka laulība diemžēl tiks šķirta, taču janvāra sākumā tviterī pavēstīja sekotājiem, ka ir salīgusi mieru ar vīru un nodevusies ar viņu mīlas priekiem.

Foto: AFP/LETA

Tagad dziedātāja paziņojusi, ka viņas attiecībās ar Heridžu tomēr nekas nav glābjams. «Savienība ar mani kļuva viņa dzīvē par kaut ko ļoti sliktu,» savā mājaslapā atklāja O'Konora. «Un, kopš apprecējāmies, es

pakāpeniski kļuvu ļoti slima, nespējot samierināties ar to, kas nodarīts manam vīram. Un kļuvu depresīva.»

«Es nekad vairs nesaistīšu sevi romantiski ar kādu citu, jo nespēju noskatīties, kā tas atkal tiek nodarīts kādam, ko mīlu.» Pēc dziedātājas domām, viņas laulības izjukšanā vainojami Īrijas mediji, kas skarbi izturējušies pret Heridžu.

«Es turpināšu būt es. Ja būt man nozīmē, ka noteikti Īrijas mediji centīsies iznīcināt manu romantisko dzīvi, lai tā būtu. Man ir desmit pirksti un vairākas rotaļlietas (patiesībā rotaļlietu man nav. Taču tagad man tās būs vajadzīgas, tāpēc varbūt jūs varētu man dažas nosūtīt),» aicināja O'Konora.

O'Konora iepriekš bija precējusies trīs reizes. Viņas pirmais vīrs bija mūzikas producents Džons Reinholdss. 2002.gadā dziedātāja apprecējās ar žurnālistu Nikolasu Somerladu, ar kuru kopā nodzīvoja piecus gadus. Trešo reizi viņa apprecējās 2010.gada jūlijā ar savu ilggadējo draugu un sadarbības partneri Stīvu Kūniju, taču pagājušā gada aprīlī viņi izšķīrās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu