Kivičs un Lūriņa seriālā «Yes, Boss!»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 1.februāra trešdienās, piektdienās un svētdienās divās TV5 un «MUZ-TV Baltija» būs iespējams vērot jaunāko Latvijā radīto seriālu «Jā, Boss!», ko režisējis filmas «Es mīlu tevi, Rīga» režisors Pāvels Gumennikovs, informē seriāla veidotāji.

Seriāls ir īpašs vairāku aspektu dēļ. Šis ir pirmais seriāls Latvijā, kas radīts nevis kā televīzijas pasūtījums, bet kā lielākā daļa Holivudas seriālu veidots ar sponsoru finansējumu un nav piesaistīts nevienai televīzijai. Seriālu plānots izrādīt arī citās Baltijas valstīs un Krievijā, tāpēc tas veidots 65% krievu valodā un 45% latviešu valodā.

Jaunais seriāls filmēts visā Rīgā - ofisos, dzīvokļos, viesnīcās, restorānos, atpūtas kompleksos, Rīgas ielās un parkos. Tas tapis pēc oriģinālscenārija un būs vērojams ne tikai TV, bet arī internetā. Tāpat šis ir pirmais seriāls Latvijā, kur ar seriāla varoņiem var iepazīties sociālajos tīklos, pirms vēl seriālu var noskatīties.

Šajā seriālā piedalās gan zināmi un iemīļoti aktieri, gan debitē jaunie talanti: Dita Lūriņa, Ieva Pļavniece, Rihards Lepers, Dārta Danēviča, Gints Danne, Mārtiņš Počs, Anete Krasovska u.c., atveidojot seriālā galvenās lomas - Vladu Kovaļovu, Leldi Podnieci, Nataliju Živecu, Maksimu Buselu, Vitāliju Bogdanovu u.c.

Seriālā piedalās arī skandalozais mūziķis Andris Kivičs - viņš tēlo juriskonsultāciju uzņēmuma klientu, kurš cīnās par autortiesībām uz savām dziesmām, kā arī grupas «re:public» līderis Jānis Rībens, kurš iejuties galveno varoņu kaimiņa lomā

Seriāla tapšanu atbalstīja vairāk nekā 50 Latvijā pazīstami uzņēmumi, gan sniedzot finansiālu atbalstu, gan atbalstot seriāla tapšanu ar precēm un pakalpojumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu