"Cīņas klubā" atraktīvākie izrādās S.P.B. (171)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT, Latvijas Mūzikas kanāla (LMK) un Radio SWH projekta Latvijas Muzikālā Līga 2008. gada septītajā TV šovā "Cīņas klubs" uzvarēja poproka grupa Smaragda Pilsētas Burvji ar dziesmu "The Moon", pusfinālā pieveicot Ozolu un Nātri, bet finālā pārspējot Gintu Ēķi ar Zigmara Liepiņa dziesmu "Dzirdi".

Šova lielākais pārsteigums bija ļoti sīvā konkurence starp vokālo grupu Cosmos un Gintu Ēķi, kura notika jau pirmajā pusfinālā. Skatītāju balsis burtiski gāja soli solī, taču pēdējās 10 sekundēs Gintas Ēķes kontā iekrita aptuveni 100 balsu vairāk. Šīs nedēļas favorīti, grupa Cosmos ar dziesmu "Pasaules galiņš", palika aiz strīpas.

Otrajā pārī, kurā cīnījās Ozols un Nātre ar dziesmu „Pilsēta naktīs” pret S.P.B. ar dziesmu „The Moon” konkurence bija ne mazāk saspīlēta. Skatītāji šoreiz nobalsoja par labu Smaragda Pilsētas Burvjiem.

Grupas S.P.B. taustiņinstrumentālists Artūrs Eglītis:

"Zinot mūsu iepriekšējo pieredzi "Cīņas klubā", godīgi sakot, bijām ļoti pārsteigti par šādu rezultātu. Grupas vārdā gribu pateikties visiem, kas mūs atbalstīja. Liels paldies arī mūsu nosacītajiem pretiniekiem, jo bija ļoti patīkami spēlēt uz vienas skatuves. Runājot par pretiniekiem, mēs gandrīz bijām pārliecināti, ka Cosmos tiks finālā un vinnēs."

Šova finālā grupa S.P.B. spēlēja dziesmu „Pearl Tears”, ar kuru tā piedalījās pagājušā gada „Cīņas klubā”, bet netika līdz lielajam finālam. "Dziesmas temps sākumā varbūt bija par lēnu, bet kopumā, manuprāt, tā izdevās labi, neskatoties uz Grēviņa komentāru, ka bija garlaicīgi. Taču, neskatoties uz visu, Grēviņš joprojām būs mūsu labs draugs," priecīgs atzīst Artūrs.

Arī šajā „Cīņas klubā” abi tiesneši bija ļoti pozitīvi, īpaši uzslavējot Ozolu un Nātri. Ozols šovā neskopojās ar dzēlīgām frāzēm, uzsverot, ka viņš ir vienkārši Ozols jeb Ģirts Rozentāls, nevis Latvijas repa karalis vai patriarhs. Savukārt Toms Grēviņš atzina, ka Gintas Ēķes iekļūšana finālā bija līdzīga uzvarai loterijā.

Arī šodienas šova uzvarētājs balvā ieguva ne vien simbolisko „Cīņas kluba” uzvarētāja jostu, bet arī balvas no „OKartes” un AAS „Balta”. Simpātiju balvu no „Tupla” ieguva grupa Cosmos.

Nākamajā šovā „Cīņas klubs”, kas notiks sestdien, 31. janvārī, plkst. 21.10 LNT un Radio SWH tiešraidē, piedalīsies grupa Double Faced Eels ar dziesmu „Nauda krīt”, Linda Leen ar kompozīciju „Feel so good”, Putnu Balle ar dziesmu „Viņa nu zin” un Dzelzs Vilks ar "Uijā uijā nikni vilki".

Komentāri (171)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu