"Cīņas klubs" sestdien solās būt īpaši spraigs (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo sestdien LNT, Latvijas Mūzikas kanāla (LMK) un Radio SWH muzikālajā šovā "Cīņas klubs" sacentīsies pavisam dažādu stilu mūziķi!

Vokālā grupa "Cosmos" ar dziesmu "Pasaules galiņš" spēkosies pret jauno estrādes zvaigzni Gintu Ēķi ar kompozīciju "Dzirdi". Īpašs pārsteigums - hip hopa apvienība Ozols un Nātre ar dziesmu "Pilsēta naktīs" dziedās pret intelektuālo popgrupu "S.P.B" ar dziesmu "The Moon".

Kā atzīst šova "Cīņas klubs" skatītāji - šis šovs sagādā īpaši pozitīvas emocijas un sestdienu vakari vairs nav iedomājami bez "Cīņas kluba"! Arī satraukums, kas valda, šovu skatoties klātienē, sniedz neaizmirstamas sajūtas!

Īpaši gatavojies šovam ir Ozols, kurš atzīst: "Mīļās mammas un skaistās meitas - mēs priekš jums esam sacerējuši īpaši skaistu balādi!" Bet kā viņam izdosies sagatavot un izpildīt pretinieku grupas "S.P.B." dziesmu "The moon" un vai arī šo sestdien "Cīņas kluba" tiesneši Artis Volfs un Toms Grēviņš būs tikpat labvēlīgi pret dalībniekiem kā pagājušajā nedēļā, uzzināsim visi kopā, skatoties šovu jau šo sestdien!

Savukārt nākamsestdien, 31.janvārī plkst. 21.10 LNT šovā "Cīņas klubs" uzstāsies Latvijas hameleons, šarmantā Linda Leen ar dziesmu "Fell so good" pret amizantajiem "Double Faced Eels", kas izpildīs dziesmu "Nauda krīt". Un roķīgie dainu pūra zinātāji grupa "Dzelzs Vilks" ar dziesmu "Uijā uijā nikni vilki" pret romantisko dziesmu izpildītājiem "Putnu balli" un dziesmu "Viņa nu zin".

Skanīgākais šovs ar labākajiem Latvijas mūziķiem - "Cīņas klubs" sestdienās kanālā LNT 21.10!

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu