Skolēni gatavo «Rammstein» dziesmu versijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Tīmeklī nonākuši divi interesanti muzikāli video, kurā Rīgas Doma kora skolēni ieskaņojuši vācu industriālā roka grupas «Rammstein» dziesmu akadēmiskas versijas. Gatavojoties «Rammstein» koncertam Rīgā 7.februārī, skolēni iecerējuši sniegt arī savus «Rammstein» mūzikas koncertus.

«Mūsu skolas audzēkņi un to draugi mūziķi gatavo koncertu - Rammstein dziesmu aranžijas korim, solistam/stīgu kvartetam un ģitārai, džeza grupai. Tas netiek darīts pirmoreiz, bet gribam to darīt pirmoreiz plašākai publikai,» komentē Rīgas Doma kora skolas skolotāja Guna Grimsta.

Pirmais audzēkņu koncerts paredzēts 19.janvārī Rīgas Doma kora skolā, kur tiks izpildītas «Rammstein» dziesmas arī latviešu valodā. Nākamais koncerts paredzēts 21.janvārī Iļģuciema kultūras namā. Iecerēti arī citi koncerti.

Biļetes uz «Rammstein» koncertu Rīgā var iegādāties «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā, kā arī interneta lapā www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu