Vētra neapmierināts ar «Ventspils» komandas sniegumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bcsiauliai.lt

Latvijas komandas BK «Ventspils» galvenais treneris Gundars Vētra pēc otrdienas mača izteica neapmierinātību ar komandas vājo sniegumu Eiropas Izaicinājuma kausa izcīņas otrā posma - «Top 16» turnīra - I apakšgrupas pirmajā spēlē, kurā ventspilnieki piekāpās Oldenburgas «Ewe Baskets» vienībai.

Vaina meklējama spēles plāna neievērošanā

«Spēli sākām slikti, taču pirmajā puslaikā vēl izdevās atspēlēties,» Vētra citēts BK «Ventspils» mājaslapā. «Savukārt otrā puslaika sākumā izlieto sasmelt vairs nebija iespējams. Par noskaņojuma trūkumu tādos mačos nevarētu būt ne runas – drīzāk vaina meklējama spēles plāna neievērošanā.»

Izgāza puslaiku pirmās minūtes

«Izgāzām abu puslaiku pirmās minūtes, turklāt pie vainas bija spēlētāji, no kuriem tas tika gaidīts vismazāk, – viņi nebija gatavi, pieļāva kļūdas un veica nepareizus lēmumus,» skaidroja Vētra.

Smits sāka krampēt Todu Abernetiju

«Pretiniekiem laukumā otrajā puslaikā iznāca mazais spēlētājs Smits, kurš sāka krampēt Todu Abernetiju – tas salauza mūsu spēli. Vairākus uzbrukumus pēc kārtas nevarējām noorganizēt tā, kā to gribējām. Sasteidzām lēmumus, pretinieki to izmantoja, ātri pārslēdzās un iemeta vieglus punktus ātrajos uzbrukumos, kas arī atspoguļojās rezultātā,» par neveiksmes iemesliem turpināja Vētra.

Jangs pazaudē fokusu uzbrukumā un aizsardzībā

«Jangs? Uzskatu, ka viņš brīžiem pilnībā pazaudē fokusu gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Mača beigās Jangs parādīja, ka var spēlēt, taču viņš joprojām nesaprot vienu lietu – lai kļūtu par superlīmeņa spēlētāju, ir jāspēlē visas 40 minūtes, jābūt gatavam katru sekundi, kas tiek pavadīta laukumā,» analizē treneris.

Nākamo maču «Ventspils» aizvadīs pēc nedēļas, kad uzņems «Zorg En Zekerheid» komandu, bet «Chorale» savā laukumā spēkosies ar «Ewe Baskets».

Otrajā posmā 16 komandas sadalītas četrās apakšgrupās pa četrām un aizvadīs divu apļu turnīru, pa reizei sacenšoties mājās un izbraukumā. Katras grupas divas labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu