Konfliktā starp kontrolieri un bezbiļetnieku lauzts deguns un pirksts (127)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Pašvaldības policijas Apsardzes pārvaldes darbinieki vakar, 20.janvārī, uz Ropažu ielas sabiedriskā transporta pieturvietu, kur medicīniskā palīdzība bija nepieciešama sabiedriskā transporta kontrolierim un pasažierim – bezbiļetniekam, izsauca neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādi, TVNET informēja Rīgas Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Tīmane.

Rīgas Pašvaldības policijas Apsardzes pārvaldes darbinieku palīdzība kopējā reida laikā ar „Rīgas satiksmes” kontroles dienesta darbiniekiem bija nepieciešama ap pulksten 17.30, kad radās konflikts starp kontrolieri un pasažieri, kurš brauca bez biļetes. Konflikta rezultātā kontrolierim lauzts deguns un bezbiļetniekam salauzts pirksts. Abi cietušie hospitalizēti.

Pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas „Rīgas satiksmes” kontroles dienesta darbinieks ar iesniegumu par viņam nodarītajiem miesas bojājumiem vērsās Valsts policijā.

Komentāri (127)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu