Zināms, kas ir nekaunīgi novietotā džipa īpašnieks

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāja foto

Ir noskaidrota automašīnas «Toyota Land Criuser» vadītāja identitāte, kurš pirms nepilna mēneša Brīvības gatvē nekaunīgi pilnībā nobloķēja kā gājēju, tā velobraucēju pārvietošanos. Portāls «Pietiek.com» ziņo, ka tas ir mazpazīstamais, taču gana turīgais uzņēmējs Edgars Ruģelis.

Auto īpašnieks vada virkni uzņēmumu

Automašīnas īpašnieks ir SIA «Swedbank Līzings», bet lietotājs 1997.gadā reģistrētais uzņēmums SIA «Topers», kas saskaņā ar «Lursoft» informāciju nodarbojas ar automobiļu apkopi un remontu. Kompānijas vienīgais īpašnieks un vadītājs ir 1977.gadā dzimušais Edgars Ruģelis.

Savdabīgās parkošanās cienītājs ir īpašnieks un vadītājs vēl virknē uzņēmumu – «E.R.Z.», «Auto Club», «Topeks» un «CFR».

«Savukārt to, kā vēl eksotiskās parkošanās cienītājs mēdz novietot savu auto, visdrīzāk iespējams novērot pie kāda no viņam piederošajiem nekustamajiem īpašumiem – Rīgā, Kalmju ielā 9D vai 16, Purcviema ielā 50, Pērnavas ielā 10 un Puikules ielā 19, kā arī Liepājā, Ganību ielā 133, Baldones pagasta «Mežezeros» un «Lejmežvidos», kā arī Vestienas pagasta «Ezera Lindēnos» un Vērgales pagasta «Pagrabā»,» raksta «Pietiek.com».

Mēģina attaisnoties, ka džips salūzis

Pēc Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) sniegtajiem datiem no Francijas ievestais «Toyota Land Cruiser» ar valsts numuru GH-8638 Latvijā reģistrēts 2006.gadā. Nekādi satiksmes pārkāpumi, par kuriem tās īpašnieks nebūtu norēķinājies ar Ceļu policiju, datu bāzē netiek uzrādīti.

Kā informē Rīgas reģiona Satiksmes administratīvo pārkāpumu izskatīšanas biroja administratīvās nodaļas vecākais inspektors Edgars Brakovskis, džipa vadītājam piespriests fiksētais 30 latu sods par auto atstāšanu neatļautā vietā un gājēju, kā arī citu transporta līdzekļu pārvietošanās traucēšanu.

Policijas pārstāvis norāda, ka autovadītājs mēģinājis attaisnoties ar to, ka viņa «Toyota Land Cruiser» bijis salūzis, tomēr tas nav atbrīvojis džipa īpašnieku no saukšanas pie atbildības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu