Pet Shop Boys izziņo jaunu albumu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairāku "Grammy" nominanti un mūzikas balvu ieguvēji, elektroniskās/pop mūzikas duets no Anglijas Pet Shop Boys izziņojuši jaunu studijas albumu.

17. studijas darbs ar nosaukumu "Yes" klajā nāks 23. martā. Zināms, ka albumā kā viesmākslinieks piedalīsies arī sens Nīla Tenanta (Neil Tennant) un Krisa Louva (Chris Lowe) draugs (sadarbība projektā Electronic), bijušais "The Smiths", esošais "The Cribs" (jā, nebrīnieties) ģitārists Džonijs Marrs (Johnny Marr). Marrs albumā dažās dziesmās ierakstījis ģitāras partijas.

Stīgas aranžējis Ouvens Pallets (Owen Pallett) no "Final Fantasy". Viņš savukārt agrāk sadarbojies ar "The Last Shadow Puppets" un, protams, "Arcade Fire".

Pirmais singls "Love Etc." (producenti "Xenomania") tiks palaists 16. martā.

Nākammēnes Pet Shop Boys saņems Britu mūzikas balvu par izcilu ieguldījumu Lielbritānijas populārajā mūzikā. Gaidāms, ka duets arī uzstāsies ceremonijā, kas 18. februārī notiks Ērlskortas izstāžu kompleksā Londonā.

Albuma "Yes" dziesmu saraksts:

''Love Etc.'' ''All Over The World'' ''Beautiful People'' ''Did You See Me Coming?'' ''Vulnerable'' ''More Than A Dream'' ''Building A Wall'' ''King Of Rome'' ''Pandemonium'' ''The Way It Used To Be'' ''Legacy''

Atgādinām, ka puiši Rīgā koncertējuši veselas divas reizes - 2000. un 2007. gadā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu