Biedriņam četri punkti un zaudējums «Suns» komandai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Otro zaudējumu pēc kārtas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā pagājušajā naktī piedzīvoja Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas «Warriors» komanda, kura 91:102 viesos atzina Fīniksas «Suns» pārākumu.

Latvijas centra spēlētājs cīņu sāka starta piecniekā, laukumā pavadot 12 minūtes, kuru laikā guva 4 punktus (2/4 2.p, 0/2 s.m.), savāca 2 atlēkušās bumbas, divas reizes rezultatīvi piespēlēja partneriem, bloķēja vienu pretinieku metienu, divreiz kļūdījās, kā arī četras reizes pārkāpa noteikumus.

«Warriors» rindās teicamu sniegumu demonstrēja līderis Monta Eliss, kurš guva 18 punktus un izpildīja 11 piespēles, bet Dominika Magvaira kontā 14 punkti un 9 atlēkušās bumbas.

Tikmēr uzvarētājiem 21 punktu guva līgas veterāns (37) Stīvs Nešs, viņš veica arī 9 rezultatīvas piespēles.

Rietumu konferences turnīra tabulā «Warriors» ar divām uzvarām un trim zaudējumiem pašreiz atrodas 8. pozīcijā, kamēr «Suns» ar tādu pašu bilanci ir 12. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu