"Cīņas klubā" uzvar Igo ar Andri Ērgli (81)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

LNT un Latvijas Mūzikas kanāla (LMK) projekta Latvijas Muzikālā līga 2008. gada piektajā televīzijas šovā "Cīņas klubs", kuru sestdienas vakarā tiešraidē raidīja LNT un Radio SWH, sīvā cīņā uzvarēja Igo un Andra Ērgļa kopdarbs "Spēle", iegūstot tiesības cīnīties par gada atraktīvākās dziesmas titulu „Cīņas kluba” superfinālā.

Igo ar Andri Ērgli šova finālā pārspēja Ediju Šnipki, kas „Cīņas klubā” piedalījās ar dziesmu „Neatļauts”.

„Šī dziesma ir par šodienu. Iedomājieties situāciju, ka jūs palūdzat kādam draugam kaut ko izdarīt, viņš apsola, ka izdarīs, bet pēc kāda laika secināt, ka nekas nav izdarīts. Secinājums - mēs visi esam atbildīgi par to, ko darām, un šajos laikos mēs varam saprast īstās vērtības,” pēc uzvaras atzīst Igo.

Savukārt Andris Ērglis sūta pateicību atbalstītājiem un saka: „Mēs ar Igo jau piedalījāmies pagājušās sezonas „Cīņas klubā”, tādēļ šodien jutos drošāks, domāju, ka Igo arī. Man prieks, ka uzvarēja salīdzinoši mierīga un lēna dziesma. Sūtu visiem draugiem milzum lielu paldies. Bez jums mēs, protams, neuzvarētu!”

Šova uzvarētājs balvā ieguva ne vien simbolisko „Cīņas kluba” jostu, bet arī balvas no” un Tupla un AAS „Balta.

Šovā piedalījās arī Ella ar jau pazīstamo dziesmu „Shine like a superstar” un Z-Scars ar tikpat pazīstamu dziesmu „Labrīt”, bet viņi neguva gana lielu skatītāju atbalstu, lai kvalificētos finālam.

Šajā šovā kā parasti visai atklāts bija Z-Scars solists Andris Kivičs, kurš uz Toma Grēviņa dzēlīgajiem komentāriem atbildēja ar tekstu: „Grēviņ, tu pats esi muļķis!” Pēc Toma Grēviņa aizrādījuma, ka pēc 40 gadiem Z-Scars skanēs tāpat kā šodien, Andris Kivičs atbildēja: „Pēc 40 gadiem Volfam būs jau 90 un Grēviņam +/- arī, bet Anna būs tikpat skaista kā šodien.” Nobeigumā Kivičs visiem novēlēja klausīties Radio SWH un skatīties Latvijas Mūzikas kanālu.

Kā iepriekš ziņots, šogad šovā „Cīņas klubs” uzvarētāju nosaka tikai skatītāju balsojums.

Nākamajā šovā „Cīņas klubs”, kas notiks sestdien, 17. janvārī, plkst. 21.10, LNT un radio SWH tiešraidē plkst. 21.10, piedalīsies grupa „Labvēlīgais tips” ar dziesmu „Tu man virsū negāzies”, grupa „Otra puse” ar kompozīciju „Rīga”, „Borowa MC” kopā ar Arti Dvarionas ar dziesmu „Iededzies par Latviju” un Normunds Rutulis ar „Par šo un to”. Šogad šovu „Cīņas klubs” vada tikai TV dīva Anna Lieckalniņa. Šova tiesneši Artis Volfs un Toms Grēviņš saka: “Cīņas klubu vada sieviete, kuras dēļ daudziem nenāk miegs. Mums arī.”

“Cīņas kluba” ģenerālsponsors “OKarte”, sponsors „MSI Datori”, atbalsta „Tupla”.

“Cīņas kluba” atkārtojumu, kā arī dalībnieku dziesmu videoversijas un videoklipus var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā un interneta lapā www.lmk.lv.

Komentāri (81)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu