BK «Ventspils» Bakiču nomaina ar amerikāni Diane

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

2011. gada pēdējās dienās Basketbola klubs «Ventspils» veica izmaiņas komandas sastāvā – atvadījās no Melnkalnē dzimušā basketbolista Bojana Bakiča, bet komandai pievienojies amerikāņu uzbrucējs Mamadi Diane, TVNET informēja «Ventspils» kluba preses dienests.

196 cm garais un 25 gadus vecais Diane Ventspilī ieradās 30. decembrī un jau aizvadījis vairākus treniņus kopā ar savu jauno komandu.

Diane līdz šim spēlēja slovāku klubā BK «Bemaco Spu Nitra», kura arī piedalījās FIBA Eiropas Izaicinājuma kausā, bet komandai neizdevās izkļūt no savas apakšgrupas, zaudējot piecās no sešām spēlēm.

FIBA Eiropas Izaicinājuma kausā Diane vidēji spēlē laukumā pavadījis 26 minūtes, guvis 18 punktus, ieguvis 2 atlēkušās bumbas un 2 reizes rezultatīvi piespēlējis. Spēlējis arī pret BK «Ventspils» nākamās kārtas pretinieci Vācijas klubu «EWE Baskets», laukumā pavadot 30 minūtes un gūstot 18 punktus.

«Pēc Jāņa Strēlnieka aizbraukšanas un Toda Abernetija atbraukšanas mēs nonācām pie secinājuma, ka mums jāveic papildu korekcijas komandas komplektācijā un Bojana Bakiča vietā jālūkojas pēc savādāka ampluā spēlētāja. Mums nav nekādas pretenzijas pret Bojanu kā pret spēlētāju,» sacīja BK «Ventspils» komandas galvenais treneris Gundars Vētra.

«Varbūt Bakičam neizdevās parādīt savu vislabāko sniegumu mūsu komandā, bet paldies par laiku, ko viņš pavadīja pie mums un palīdzēja izcīnīt uzvaras, kā arī par to, ka bija labs komandas biedrs. Tomēr mums bija jāizdara secinājumi un šīs izmaiņas komandas sastāvā jāveic. Tieši tāpēc tika pieņemts lēmums atvest Mo (Mamadi Diane),» atklāja Vētra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu