Gordons Kempbels romāns "Pokers ar Temīdu"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā advokātu trillerī aizraujošu sižetu veido neaizmirstami tēli, samezglots sižets un izcila situācijas izpratne. „Pokers ar Temīdu” kļūs par īstu amerikāņu klasiku.

Fīniksa, Arizona. Vecais aitkopis Huans Menčaka noskatās, kā mājā ieiet divas sievietes – māte un meita. Tad atskan šāvieni, un abas sievietes atstāj māju. Nav skaidrs, kura no viņām ir nogalinājusi vīrieti, kurš bijis vienai vīrs, otrai – tēvs.

Lietu atšķetināt uzņemas visā valstī slavenais advokāts Denjels Morgans. Ja lietu uzņemas Morgans, vairumā gadījumu tiek izcīnīta uzvara – neatkarīgi no apstākļiem. Tomēr šoreiz Morganam un viņa jaunajam protežē Dagam Makenzijam nav vieglu risinājumu – tikai seni noslēpumi. Jautājums par nevainīgumu un vainīgumu iegūst pavisam citu jēgu.

Gordons Kempbels darbojas juridiskajā firmā Parsons Behle & Latimer. Viņš ir Amerikas Tiesu advokātu padomes loceklis un Amerikas Tiesu juristu kolēģijas biedrs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu