Vietām Latvijā izveidojusies neliela sniega sega

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šorīt vietām Latvijā izveidojusies neliela sniega sega, taču sniegs nenoturēsies ilgi, jo, sākot ar rītdienu, 3.janvāri, gaisa temperatūra dienā atkal visā Latvijā būs virs nulles, informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Sniega sega divus centimetrus sasniegusi Rūjienā, Siguldā un Priekuļos, kā arī Daugavpilī, savukārt Alūksnē, Zosēnos un Skultē sniegs sasnidzis viena centimetra augstumā.

Naktī snidzis arī Kolkā, Liepājā, Stendē, Mērsragā, Rīgā un Pļaviņās, taču šajās vietās sniegs no rīta saglabājies tikai nedaudz.

Kā prognozē sinoptiķi, šodien dienā Latvijas teritoriju šķērsos nokrišņu zona, līdz ar to būs sniegs, slapjš sniegs, kas, sākot no rietumiem, pāries lietū. Savukārt trešdien Latvijā atgriezīsies brāzmains vējš, kad jūras piekrastē dienvidrietumu vējš sasniegs stipras vētras spēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu