Fen šui likumi, kas būtu jāievēro virtuvē (22)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šie pieci senie ķīniešu zinātnes likumi palīdz labāk organizēt ēšanu virtuvē.

Pirmais likums. Fen šui ļoti stingri izturas pret to, kā virtuvē rūpējas par tīrību. Mitru, reizēm arī taukainu lupatu nekādā gadījumā nedrīkst izmantot galdu un plauktu tīrīšanai, tas var novest pie slimībām ģimenē. Uzkopšanai jāizmanto cieta suka, bet, ja nepieciešama mitra uzkopšana, tad virsmas var tīrīt ar tīru sūkli.

Otrais likums. Ieejot virtuvē, pirmais, kam jābūt pamanāmam, ir galda vidū novietots trauks ar augļiem vai ziediem, tādējādi jūs savā zemapziņā noskaņojat domas uz veselīgu un derīgu pārtiku.

Augļi un ziedi var būt arī mākslīgi, jo ķīnieši pozitīvi uztver mākslīgus ziedus, uzskatot tos par mūžības simbolu, kamēr dzīvie ziedi, pēc viņu uzskatiem, atgādina, ka nekas nav mūžīgs un visam reiz pienāk gals.

Trešais likums. Virtuvē jānovieto spogulis - tā, lai tas atspoguļotu uguni plītī. Spogulis veicina to, ka pēc ēšanas jutīsieties daudz paēdušāks, nekā tas ir patiesībā - ātri sāta sajūta rodas, ja spogulis atspoguļo ne tikai vienkārši uguni, bet arī kastroļus, pannas utt., kuros gatavo ēdienu.

Ceturtais likums. Ja dzīvokļa plānojums ir tāds, ka, tajā ieejot, vispirms redz virtuvi un durvis uz to ir no stikla, tad noteikti piekariet stiklam priekšā necaurspīdīgu aizkaru. Citādi, pārnākot mājās, uzreiz jutīsiet izsalkumu. Neredzot virtuvi, pirms laika neradīsies arī apetīte.

Piektais likums. Virtuves interjerā pēc iespējas vairāk izmantojiet sarkano krāsu. Šādā krāsā vēlams iegādāties virtuves piederumus, dvieļus, grīdsedziņas, aizkarus, galdautu. Sarkanā krāsa uzlabo vielmaiņu, veicina labāku un daudz ātrāku kaloriju sadedzināšanu, līdz ar to notiek svara samazināšanās.

Materiāls izmantots no stilaparks.lv

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu