Avārija Krāslavas novadā - traģiskākais negadījums pēdējo gadu laikā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jaungada nakts autoavārija Krāslavas novadā, kurā dzīvību zaudēja septiņi jaunieši, ir viens no traģiskākajiem negadījumiem Latvijā pēdējo gadu laikā, kad gājuši bojā tik daudz cilvēku, liecina aģentūras LETA arhīva informācija.

Valsts prezidents Andris Bērziņš izteicis visdziļāko līdzjūtību Krāslavas novadā bojāgājušo jauniešu ģimenēm un tuviniekiem. «Šajā smagajā brīdī visa Latvija domās ir kopā ar bojāgājušo tuviniekiem,» norāda prezidents.

Traģiskākā pēdējās desmitgades autoavārija notika 2004.gada nogalē Jēkabpils rajonā, kad, apgāžoties «Ecolines» satiksmes autobusam, gāja bojā deviņi cilvēki.

Septiņi cilvēki gāja bojā 2009.gada 7.novembrī ugunsgrēkā trīsstāvu dzīvojamā mājā Rīgā, Jēkabpils ielā, bet vislielākais upuru skaits bija ugunsnelaimei naktī uz 2007.gada 23.februāri sociālā aprūpes centrā «Reģi», kur dzīvību zaudēja 26 cilvēki.

Kā ziņots, Jaungada naktī Krāslavas novadā autoavārijā gājuši bojā septiņi jaunieši vecumā no 16 līdz 19 gadiem, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Automašīna «Mazda 626», kurā brauca septiņi cilvēki, nobraukusi no ceļa, iegāzusies Rudnas upē un noslīkusi. Viens no jauniešiem atradies automašīnas bagāžas nodalījumā. Visi braucēji gājuši bojā.

Vietā, kur notika traģiskā autoavārija, ir grūti izbraucams pagrieziens, aģentūrai LETA pastāstīja Krāslavas novada priekšsēdētājs Gunārs Upenieks. Viņaprāt, pagrieziens ir uzmanīgi jāizbrauc jebkurā gadalaikā. Viņš arī atminējās, ka šajā vietā notikuši dažādi gadījumi, taču neviens nav bijis ar tik traģiskām sekām.

Bojāgājušie jaunieši bijuši vietējie - no Krāslavas novada.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu