Sniega dēļ apgrūtināti braukšanas apstākļi (13)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šorīt sniega dēļ apgrūtināti braukšanas apstākļi ir uz vairuma ceļu visā Latvijā, liecina ceļu uzturētāju "Latvijas valsts ceļi" operatīvā informācija.

Šorīt braukšana ir apgrūtināta pa Tallinas šoseju, pa Vidzemes šoseju no Rīgas līdz Vangažiem un no Līgatnes līdz Igaunijas robežai, pa Valmieras šoseju no Braslas līdz Valkai, pa Rīgas apvedceļu, pa Daugavpils šoseju no Rīgas līdz Aizkrauklei, pa Bauskas šoseju no Rīgas līdz Ķekavai, pa Jelgavas šoseju, pa Liepājas šoseju, pa Ventspils šoseju no Rīgas līdz Strazdei un no Usmas līdz Ventspilij, pa Rēzeknes šoseju no Varakļāniem līdz Terehovai, pa Daugavpils - Rēzeknes šoseju no Špoģiem līdz Grebņevai, pa Smiltenes - Balvu šoseju, Rēzeknes - Gulbenes šoseju, Aiviekstes - Gulbenes šoseju un Talsu - Kuldīgas šoseju.

Arī pa pirmās un otrās šķiras ceļiem braukšanas apstākļi ir apgrūtināti faktiski visos Latvijas rajonos.

Kā norāda ceļu uzturētāji, šobrīd Latvijā gaisa temperatūra ir ap nulli un brīžiem snieg. Šādos laika apstākļos uz ceļiem dažviet var veidoties piebraukta sniega kārta, sniega sanesumi un apledojums, tāpēc valsts galvenie un pirmās šķiras ceļi tiek tīrīti un kaisīti. Savukārt otrās šķiras ceļus klāj piebraukta sniega kārta un tur brauktuvēm fragmentāri tiek veikta pretslīdes apstrāde.

Sinoptiķi prognozē, ka arī šodien Latvijā visas dienas gaitā turpinās palaikam snigt, tāpēc ceļi būs slideni un autovadītājiem ir jābūt piesardzīgiem.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu