Ko domā vīrieši? (27)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sievietes krūtis ne tikai uzbudina un atbrīvo vīrieti kaislei, bet sniedz arī estētisku baudījumu. Kādas krūtis patīk Latvijas vīriešiem? Un vai ir nozīme tās palielināt, veicot plastisko operāciju?

Nav domājis par krūšu palielināšanu

Bijušais Saeimas deputāts Edgars Jaunups taisnodamies saka: "Es, goda vārds, par to neesmu domājis." Un piebilst, ka viņam nav svarīgi, cik lielas ir sievietes krūtis. "Maigi izsakoties, tas ir otršķirīgi," piebilst Jaunups. Sieviete pati varot izvēlēties, ko darīt ar savām krūtīm. "Ja tas uzlabo daiļā dzimuma pašsajūtu un dara viņu laimīgāku, tad noteikti — jā, jo tas ir pašas sievietes ķermenis un izvēle," teic Jaunups, vēlreiz uzsverot, ka tas ir absolūti individuāls jautājums, kā jebkura plastiskā operācija.

*

Eksponē naudu

"Man nav svarīgs sieviešu krūšu izmērs, galvenais, lai forma būtu normāla. Tas ir mīts, ka vīriešiem patīk tikai lielas krūtis," pārliecināts ir modes mākslinieks, televīzijas sarunu šova vadītājs Dāvids, kas zina stāstīt, ka Amerikā apkopotā statistika liecina — visbiežāk pašnāvību izdara tieši tās sievietes, kas palielinājušas krūtis. "Tā ir vairāk psiholoģiska problēma, nevis fiziska nepilnība. Ja cilvēkam ir mazvērtības kompleksi, tie būs arī tad, ja krūtis tiks palielinātas," — tā Dāvids. "Jābūt galīgi tukšam paurim, teiksim tā, lai iegādātos meiteni, kurai vajadzētu pielīmēt liekos nagus, liekos matus, ielikt liekās krūtis, lai tādējādi apkārtējie redzētu, ka man ir nauda. Ne jau meitene būs skaista, bet visi redzēs, ka vīrietim ir nauda."

*

Nav svarīgi, vai krūtis radījis Dievs vai ķirurgs

Horens Stalbe, radio "SWH" dīdžejs, pauž, ka viņam ir būtiski, cik lielas sievietei krūtis. Turklāt svarīgs ir ne tikai izmērs, bet arī forma. Vaicāts, kādas krūtis tīk labāk — lielas vai mazas, Stalbe paskaidro, ka tas atkarīgs no sievietes, kas iepatikusies. Viņš domā, ka daiļais dzimums plastiskās operācijas izvēlas nevis, lai palielinātu krūtis, bet gan — lai uzlabotu to formu. "Esmu par skaistumu, un nav svarīgi, vai to rada Dievs vai ķirurgs," lakoniski nosaka Stalbe.

*

Patīk sievietes ar nelielām krūtīm

"Man ir būtiski, lai sievietei nav lielas krūtis," paziņo "Leģendu mednieks", savas zemes patriots, pilots un aerofotogrāfs Roberts Klimovičs. Viņam nepatīk sievietes ar lielām krūtīm, it īpaši, ja tās radītas mākslīgi. Silikona bumbas viņu neaizrauj, viņš labāk paspēlējas ar īstām — basketbola vai futbola bumbām. Klimovičs gan akceptē daiļo dzimumu ar raženām dabiskām krūtīm, bet nekad nav jutis īpašu patiku pret lieliem izmēriem, viņš labprātāk skatās uz sievieti ar nelielām krūtīm.

"Es nenoliedzu plastiskās operācijas, jo saprotu, ka dažām sievietēm, lai viņas justos laimīgas, tas nepieciešams," saka Klimovičs.

*

Nav silikona bumbu piekritējs

Advokāts Oskars Rode teic, ka izšķirošais nebūt nav krūšu lielums. "Tāpēc neesmu par plastiskajām operācijām, kurās palielina krūtis. Šādu operāciju atbalstu vien tad, ja daiļajam dzimumam tā ir ļoti nepieciešama, piemēram, pēc dzemdībām vai kādas traumas, bet ne jau krūšu formas pielabošanas pēc. Nav jāveic plastiskā operācija tikai tāpēc, ka kādam labāk patiks lielākas krūtis," Rode ir strikti pret silikona implantiem. "Līdzko rodas vairāk brīvu līdzekļu, tie nav jāinvestē šādā veidā.

Maksa par informāciju: 0.02 LVL

Komentāri (27)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu