Sākas biļešu pārdošana uz Pet Shop Boys šovu Latvijā (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Koncertaģentūra FBI informē: no 26. februāra, visās "Biļešu servisa" un "Reklamarket" kasēs tiks sākta biļešu tirdzniecība uz Pet Shop Boys koncertu 3.maijā Arēnā Rīga. Biļetes nopērkamas no plkst. 10 rītā.

Koncerta organizatori aicina biļešu iegādei izmantot arī Statoil degvielas uzpildes stacijas un internetu – www.bilesuserviss.lv. Biļetes cena stāvlaukumā būs 20 Ls, bet pirmās tūkstoš biļetes stāvlaukumā tikai skolēniem un studentiem, koncerta dienā pie ieejas Arēnā Rīga uzrādot attiecīgo apliecību, maksās lētāk – 15 Ls. Sēdvietas maksās 20 Ls un 25 Ls, bet sēdvietas ar vislabāko redzamību (LMT biznesa kluba zonā un atbilstošās vietās pretējā pusē) – 35 Ls.

Pet Shop Boys tiek uzskatīti par veiksmīgāko elektroniskās/ pop/ deju mūzikas duetu Eiropā un pasaulē. Kopš 1986. gada viņi ir izdevuši 39 singlus, kas iekļuvuši Apvienotās Karalistes topa virsotnē, ieskaitot četrus pirmo vietu sasniegušos „West End girls”, „It''s a sin”, „Always on my mind” un „Heart”.

Pagājušā gada decembrī duets tika nominēts divām Grammy balvām – kā Labākais deju mūzikas ieraksts („I''m with Stupid”) un Labākais elektroniskās/ deju mūzikas albums („Fundamental”).

Par popmūzikas inteliģences superzvaigznēm dēvētais duets Latvijā ieradīsies jaunās Eiropas turnejas ietvaros, un koncerta apmeklētāji varēs vērot teatralizētu šovu, kura noformējumu veidojusi slavenā skatuves dizainere Es Devlin un horeogrāfs – „street-style” radītājs Hakeem Onibudo.

Pet Shop Boys dueta dalībnieks Neil Tennant stāsta: „Šajā koncertturnejā katra uzstāšanās ir īpaši veidots šovs, kuru esam radījuši kopā ar dizaineri Es Devlin un horeogrāfu Hakeem Onibudo. Dizainere ir veidojusi vizuālo noformējumu gan uzvedumiem pasaules prestižākajos teātros un operās, gan mūsu mūziklam „Closer To Heaven”. Un viņa mums atrada arī brīnišķīgo jauno horeogrāfu Hakeem Onibudo.”

Es Devlin mākslas pasaulē ir atzīta personība. Skatuves dizainere ir saņēmusi nozīmīgus apbalvojumus par labākajiem skatuves noformējumiem teātros un operās. Laikraksts „Observer” Es Devlin darbu novērtē kā „skatuves noformējuma veidu, kas paceļ stāstu sensācijas līmenī”, bet atzītā Londonas kritiķe Natasha Tripney raksta „brīnišķīgās dekorācijas vienlaikus ir vienkāršas, bet burvīgas”.

Horeogrāfs Hakeem Onibudo ir viens no aktuālākajiem deju skolotājiem Anglijā. Viņa īpašais un paša radītais deju stils street-style kategorijā XPRESS YO''SELF pamudinājis daudzus jauniešus pievērsties deju pasaulei. Viņš kā horeogrāfs ir strādājis BBC TV, Millennium Dome, Nickelodeon, CH4 (Endemol), ITV, Cosmopolitan Show, Duke of Edinburgh Awards, Sadler''s Wells un Peacock Theatre.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu