Tuvojas džeza mākslinieku konkurss "Sony Jazz Stage 2007"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Latviešu biedrības namā nedēļas nogalē notiks ceturtais džeza mākslinieku konkurss "Sony Jazz Stage", kurā šogad par atzinību sacentīsies 15 finālisti - vokālisti un pianisti.

Konkursa fināla koncerts notiks piektdien, 2.martā. Uzstāsies žūrijas izvirzītie finālisti. Nominācijā "Vokāls" tie ir Andris Ērglis, Žanna Blagoveščenska, Nicol un Solvita Fjodorova no Latvijas, Kristina Svolkinaite no Lietuvas, Rebeka Kontus no Igaunijas, savukārt Līna Okenstroma pārstāvēs Somiju.

Nominācijā "Piano" Latviju pārstāvēs Andris Kauliņš, Artjoms Sarvi, Kristaps Vanadziņš, Ritvars Garoza, Rūdolfs Macats, Oskars Račevskis un Toms Juhņēvičs, savukārt Igauniju pārstāvēs Vladimirs Vosotskis.

Finālisti uzstāsies izlozes kārtībā un katrs izpildīs divus skaņdarbus. Viņu priekšnesumus vērtēs gan žūrija - Baltijas valstu un Somijas lielāko mūzikas festivālu direktori -, gan skatītāji, kuri varēs aizpildīt anketas, lai balsotu par savu simpātiju.

Sestdien, 3.martā, norisināsies konkursa noslēguma ceremonija, kurā uzstāsies Raimonda Paula trio, kā arī 2006.gada konkursa "Grand Prix" ieguvēja Jūlija Zakirova ar "Sony Jazz Orchestra".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu