Grupa "Tribes of the City" sāk koncertturneju (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Studentu klubā notiks grupas "Tribes of the City" koncerts, ar kuru tiks atklāta grupas koncerttūre pa Baltijas valstīm.

Plānots, ka "Tribes of the City" koncertos piedalīsies arī latviešu grupas "Mona De Bo", "Lietotas mēbeles no Holandes", lietuviešu grupa "Sportas" un igauņu grupas "The Stereochemistry" un "The Nymph".

Līdz ar grupas koncerttūri pirmo reizi Latvijā mēģinās veidot koncerttūres dienasgrāmatu ar stāstiem, aizkulišu videomateriāliem un fotogrāfijām, kas būs skatāma mājaslapā "www.nokiaopenstage.lv".

10.martā "Tribes of the City" koncerts notiks liepājā klubā "Fontaine Palace", 15.martā - Valmierā klubā "Multiklubs", savukārt 22.martā "Tribes of the City" koncerts notiks Rīgā, Pasaules tirdzniecības centrā, kurā grupa atskaņos tikai jaunas un līdz šim nedzirdētas dziesmas. Koncertā grupai pievienosies Igaunijas grupa "Vaiko Eplik" un grupa "Tramplīni".

28.martā grupas "Tribes of the City" koncerts notiks Tallinā, savukārt 29.martā Viļņā. 14.aprīlī "Tribes of the City" piedalīsies pasākumā "Nokia Extreme Andrejsalā".

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu