Klubs "Nautilus" atzīmēs septiņu gadu jubileju (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Divas dienas — 2007. gada 23. un 24. februārī — klubs "Nautilus" ar starptautiska mēroga zvaigžņu uzstāšanos svinēs savu septiņu gadu jubileju.

Klubs "Nautilus" darbību sāka 2000. gada 18. februārī un šobrīd ir vienīgais klubs Baltijas valstīs, kurš ir uzņemts prestižajā "World Finest Clubs" asociācijā, kā arī saņēmis Latvijas Arhitektu savienības balvu par labāko objekta dizaina risinājumu (kluba izveidē ir piedalījušies labākie Rīgas un Maskavas speciālisti). Klubs jau septīto gadu ir viens no profesionālākajiem naktsklubiem Baltijā ar stabilu vietu tirgū. Tas neapšaubāmi nosaka nakts izklaides modi Rīgā. To raksturo spilgti izteikts un ieturēts muzikālais formāts, pazīstami dīdžeji no Baltijas un visas pasaules, augstas klases radiotranslācija no kluba tiešajā ēterā "Capital FM".

Uz kluba skatuves galvenā zvaigzne būs viens no aizvadīto gadu spēcīgākajiem producentiem un dziesmu autoriem Sergio Floress. Brazīliešu un indiešu izcelsmes dīdžejs ir vairāk nekā trīsdesmit klubu skaņdarbu un četrdesmit remiksu autors. Latīņu ritmu un soulmūzikas ietekme ir raksturīga visos Sergio Flores skaņdarbos. Viņa singls "The Bottle" no sākotnēji underground deju ieraksta kļuva par populāru "UK Top 100" čārtu hitu. Vēlāk tapušais "What A Night" kļuva par "UK—Club—Charts" singlu Nr. 3. Sergio Flores ir producents, kurš remiksē skaņdarbus vairumam popkultūras zvaigžņu, kā Kylie Minogue, Enrique Iglesias, Brian Chambers un Tina Turner. Citiem vārdiem runājot, visi viņu ir dzirdējuši, bet neviens līdz šim nav redzējis.

Jubilejas otrās dienas īpašais viesis būs John Digweed un Sasha atklājums, Londonas "Excession" zvaigzne Luke Fair. Kanādas deju scēnas kulta figūra no Toronto, elektroniskās mūzikas aprindās jau no karjeras pirmsākumiem saukts par daudzpusīgu personību. Šobrīd Luke Fair ir viens no populārākajiem un ievērojamākajiem divdesmitgadnieku paaudzes dīdžejiem, kura popularitāte vienlīdz mērojama visos kontinentos, no Londonas "Bedrock" un Buenosairesas "Pacha" līdz Tokijas "Womb" un Singapūras "Zouk''club". Nesen Luke Fair izdeva "Bedrock" "Original Series" trešo izlasi, kopā ar John Digweed, bet 2006.gada nogalē viņu kā iesildošo dīdžeju savai Ziemeļamerikas tūrei apstiprināja Sasha. Deju mūzikas autoritātes Deep Dish un Danny Howells viņu nodēvēja par jaunās paaudzes superzvaigzni jeb, kā "DJ Mag" rakstīja, "Future Hero". Luke Fair muzikālā kolekcija precīzi atspoguļo viņas būtību, tajā mijas visdažādākie house stili un novirzieni, no akustiskām ģitāru skaņām, funk un twisted līdz vocal house un progressive ritmiem.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu