Everything But The Girl dziedātāja izdos solo (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu elektroniskās mūzikas dueta Everything But The Girl dziedātāja - brīnišķīgās balss īpašniece Treisija Torna (Tracey Thorn) gatavojas laist klajā jaunu soloplati.

Albums "Out of the Woods" veikalu plauktos nonāks jau 5. martā.

"Pēc daudzu gadu sadarbības ar Benu (Ben Watt - tandēma otra puse) es sajutu, ka vēlos izmēģināt ko jaunu," savā interneta blogā ziņo dziedātāja. "Ar vairāku producentu palīdzību es esmu ierakstījusi savu pirmo lielo soloalbumu un ceru, ka tas atspoguļos manas sajūtas un intereses."

Albumā tiks iekļauti 11 skaņdarbi, lielāko daļu no tiem līdzproducējis Evens Pīrsons (Ewan Pearson - sadarbojies ar Ņujorkas diskopanka spīdekļiem "The Rapture", "Ladytron" un pat Gvenu Stefani). Dziedātāja ierakstījusi arī slaveno Pet Shop Boys dziesmas "Kings Cross" jaunklātu versiju pūteju orķestra aranžējumā.

Atgādinām, ka jau 1982. gadā Treisija izdeva savu pirmo soloplatīti "A Distant Shore", kas tika ierakstīta par nieka 138 mārciņām un ierindojās britu indīmūzikas topa 2. vietā.

Everything But The Girl par aiziešanu beztermiņa atvaļinājumā paziņoja 2002. gadā, Bens producē citu mākslinieku ierakstus, bet Treisija audzina bērnus.

Dziesmu saraksts "Out of the Woods":

1. Here It Comes Again 2. A-Z 3. It''s All True 4. Get Around To It 5. Hands Up To The Ceiling 6. Easy 7. Falling Off A Log 8. Nowhere Near 9. Grand Canyon 10. By Piccadilly Station I Sat Down And Wept 11. Raise the Roof

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu