"Latvijas Avīze" dāvina 52 biļetes uz pasaules hokeja čempionātu! (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Latvijas Avīze" pateicībā saviem lasītājiem par atbalstu un uzticēšanos dāvinās 52 biļetes uz pasaules hokeja čempionāta spēlēm.

Hokeja čempionāts būs gada nozīmīgākais sporta notikums Latvijā, tādēļ “Latvijas Avīze” saviem lasītājiem sniedz iespēju tajā piedalīties klātienē.

Lai noskaidrotu tos 52 laimīgos, kas saņems biļetes uz hokeja čempionātu, notiks loterija. Tajā piedalīsies ikviens “Latvijas Avīzes” 2006. gada abonents, kas abonējis laikrakstu Latvijas pastā vai abonēšanas centrā “Diena” laika periodam, kas ietver aprīli (gada, pusgada u.c. abonenti).

Neklātienes izloze starp visām darījuma kvītīm notiks 20. aprīlī. No katra Latvijas rajona izlozēs 2 (divas) kvītis, kopā 52. Uzvarētāju vārdus publicēs 21. aprīlī “Latvijas Avīzē”. Vairāk par loterijas noteikumiem var uzzināt Latvijas Avīzes mājas lapā.

“Latvijas Avīze” preses kategorijā ir vienīgais oficiālais pasaules hokeja čempionāta partneris mediju starpā. 2006. gada pasaules hokeja čempionāts notiks maijā daudzfunkcionālajā hallē “Arēna Rīga”.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu