Šakira Krievijā 40 minūtēs nopelnījusi miljonu (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc Krievijas bagātnieka, kompānijas "Nafta-Maskava" galvas Suleimana Kerimova lūguma Maskavā viesojās pasaules mūzikas dzīves topdziedātāja Šakira, kas sniedza privātu koncertu uzņēmējam un viņa viesiem.

Šoreiz krievu oligarhs atzīmēja uzreiz divus svētkus — 8. martu un savu 40. jubileju. Naftas magnāts bija noalgojis šim pasākumam koncertzāli "Rossija". Svinēts tika ar vērienu — krēslu rindas iznestas no zāles un to vietā saklāti milzīgi galdi.

Patusēties bija ieradies arī miljardieris un viens no bagātākajiem cilvēkiem pasaulē — Krievijas oligarhs Romāns Abramovičs, kas plašāku atpazīstamību ieguva pēc tam, kad nopirka pasaulslaveno futbola komandu Londonas "Chelsea". Turklāt arī Abramovičs ir pazīstams kā aktīvs ārzemju mūzikas zvaigžņu īrētājs. Piemēram, Ziemassvētkos par diviem miljoniem dolāru viņš noalgoja Robiju Viljamsu. Daži svētku viesi zinājuši stāstīt, ka tieši Abramovičs bijis kaislīgākais Šakiras atbalstītājs — sitis plaukstas un dejojis.

Šakira Maskavā ieradās kopā ar līgavaini — Argentīnas eksprezidenta dēlu Antonio — un dažiem muzikantiem. Pēc Kerimova pieprasījuma dziedātāju izmitināja ekskluzīvākajā "Balchug Kempinsky" numuriņā. Savukārt popdīvas apsargi apmetās blakus numurā, lai varētu nekavējoties aizstāvēt savu kundzi, ja būtu nepieciešams.

Starp citu, koncertā bija klāt arī Kristina Agilera, kas uzreiz pēc priekšnesuma pameta Krieviju.

Runā, ka katra dziedātāja atalgota ar vienu miljonu ASV dolāru. Turklāt šāda summa papildināja abu popdīvu kontus tikai par nepilnas stundas ilgu uzstāšanos.

Šī nebūt nav pirmā reize, kad Suleimans Kerimovs aicina viņa ballītē uzstāties pasaules slavenības. Viņa Jaungada ballītes viesus izklaidēja rokmūziķe Pinka, aktieris Džeimss Beluši un dziedātāja Sāra Braitmena. Savukārt pirms gada Kerimovam un viņa draugiem dziedāja austrāliete Kailija Minoga un bijusī "Spice Girls" dalībniece Džerija Halivela.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu