Kambala - zvaigžņu spēles rezultatīvākais (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA.com

Latvijas centra spēlētājs Kaspars Kambala, kas šajā sezonā spēlē Stambulas "Fenerbahce" komandā, vakar kļuva par FIBA Eiropas kausa izcīņas "All-Star" spēles rezultatīvāko spēlētāju, taču Eiropas izlase šajā mačā zaudēja leģionāru komandai un latvietis palika bez vērtīgākā spēlētāja titula.

Vakar Kipras pilsētā Limasolā notikušajā spēlē leģionāri izrādījās pārāki ar 97:89 un par spēles MVP tikai atzīts amerikāņu aizsargs Markuss Hatens, kurš uzvarētāju labā guva 17 punktus.

Kambala šajā spēlē bija iebalsots Eiropas izlases starta piecniekā un 6000 klātienē sanākušajiem skatītājiem nelika vilties. 23 minūšu laikā viņš ar 21 punktu bija rezultatīvākais vīrs laukumā un ar astoņām atlēkušajām bumbām - labākais savā komandā.

Kambala guva pirmo grozu šajā spēlē, bet pavisam realizēja deviņus no 16 divpunktu metieniem, trīs no pieciem sodiņiem, kā arī rezultatīvi piespēlēja un pārtvēra divas pretinieku piespēles.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu