Ella kā Kruella no dalmāciešiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ella vairākas reizes piemin, ka viņai nepatīkot smaidīt, tomēr intervijas laikā – gluži pretēji – viņa savu smaidu neslēpj.

Dziedātāja stāsta, ka apkārtējie viņu uztver kā aukstu, mazliet iedomīgu un izlutinātu. Viņa saskata savu līdzību ar Kruellu, bet patiesībā gribētu būt kā Pelnrušķīte.

Vārds, uzvārds: Elīna Fūrmane Iesauka: Ella, Dūda Vecums: 19 Horoskops: Svari Izglītība: vidējā nepabeigta Trīs lietas, kas tevi raksturu: mērķtiecība, draudzība, mīlestības došana apkārtējiem un mīlestības gaidīšana no tuvākajiem Vismīļākais izteiciens: Neviens cits kā vai arīdzan, ko lietoju, strādājot radio SWH, lai aizstātu āaa, ēee vilcienus klusuma brīžos.

Tu jau vairākkārt piedalies Eirovīzijā...

Jā. Pirmo reizi piedalījos sešpadsmit gadu vecumā. Otrā reize bija pagājušogad, un šī ir jau trešā.

Cik gadus, tavuprāt, ir pieklājīgi piedalīties?

Šovbiznesā pieklājībai nav vietas. Tā absolūti jāliek pie malas, jo Latvijā nav tik daudz pasākumu, kur mūziķis var sevi parādīt. Protams, var mēģināt katru gadu izdot albumu, bet, ņemot vērā to, ka pirktspēja ir ļoti minimāla un tas ir dārgs prieks, ir jāmeklē alternatīva. Eirovīzija ir labs popularitātes uzturēšanas veids. Ja mūziķis spēj mainīties, tad lai piedalās kaut vai katru gadu. Izvērtējot savas trīs reizes, varu teikt droši, progress ir!

Cik daudz, gatavojoties Eirovīzijai, palīdzēja draugs Miks?

Visur viņu ņemu līdzi! Miks man ir liels, emocionāls atbalsts, un otrām kārtām viņš ir režisors. Tātad šajā lauciņā ar lielu pieredzi. Videoklipa filmēšanas laikā Miks atnāca un paskatījās, kā strādā Latvijas Televīzijas darbinieki, un pamācīja mani, kurā brīdī un kam vairāk pievērst uzmanību. Nesen Eirovīzijas veidotājiem rakstīju cilvēku sarakstu, kuri ar mani dosies uz finālu Ventspilī. Pierakstīju visas dejotājas, vizāžistus, bekvokālistes un arī Miku Ozoliņu. Blakus katram bija jāraksta, kas viņš ir. Tātad: Miks Ozoliņš – neatsverams atbalsts.

Ar ko, tavuprāt, tu skatītājiem/klausītājiem asociējies?

Klausītājs un skatītājs – tās ir divas dažādas lietas. Kad strādāju televīzijā, cilvēki pievērsa uzmanību manam vizuālajam tēlam, kas viņiem liek domāt, ka esmu auksta, mazliet iedomīga un izlutināta. Bet tie, kuri tagad klausās radio SWH, kur strādāju, – viņi saka: Ārprāts, kad neredz tavu seju, tu izklausies tik mīlīga meitene. Bet TV skatītāji jau ir pieraduši, ka daudz nesmaidu, ka esmu vēsais tipāžiņš. Tomēr ceru, ka viņi šo auksto, viņuprāt, arī iedomīgo, izlutināto meiteni mīl.

Vai kādreiz nav gribējies veidot savu grupu?

Man bija 13 gadi, kad nomira tētis, un tad mammītei pateicu, ka gribu dziedāt. Viņa mani aizveda uz Dubultu jaunrades kultūras centru, kur iepazinos ar tēva paziņu – Menueta solistu Adrianu Kukuvasu. Izdomāju – jāveido grupa. Grupā spēlēja tagadējais Z-Scars menedžeris Aigars, arī Toms no Z-Scars. Nospēlējām vienu koncertu – un nekas vairāk nesanāca, jo biju vienīgā, kura pazina notis. Bija grūti ar viņiem strādāt. Nācu ar savu ideju, bet bija nepieciešams ilgs laiks, kamēr viņi iemācījās. Tomēr bija baigi okey. Bet arī tagad neesmu viena, ar mani strādā vairāki cilvēki – Džulians, aranžētājs Andris Birziņš, Māris Auziņš, kurš regulāri iespēlē ģitāru, reizēm Ingars Viļums.

Vai kādreiz nav gribējies mainīt blondo matu krāsu?

Esmu mainījusi, bet nepiestāvēja. Četrpadsmit gados man bija tāds rižs tonītis, bet tas viss beidzās bēdīgi. (Smejas.) Ar draugiem bijām aizbraukuši atpūsties uz Nemo atrakciju parku, un sanāca kaut kāds kašķis ar blakusmājiņas iedzīvotājiem. No rīta pabāzu galvu pa logu – un viens krievu skuķis kliedza: Što, u vas tam vse rižije? (Smejas.) Un kopš tā brīža sapratu, ka man jāpārkrāso mati. Dabiskā matu krāsa cilvēkam tomēr piestāv vislabāk.

Tava lielākā vājība?

Lupatas, zābaki, somas. Viss, kas saistīts ar vizuālo tēlu. Protams, arī suņi. Kopš iegādājos Čikitu (Ellas čihuahua sugas kucīte, kas visu intervijas laiku sēž viņai klēpi.), pērku dažādas grāmatiņas par suņiem, skatos internetā dažādas suņu drēbes, siksnas. Pagaidām galējībās neesmu iekritusi, bet tik un tā viena istaba ir aizkrauta ar somām, zābakiem, cepurēm un drēbēm. Galvenais, ka nekad nepietiek, kolīdz ieeju veikalā, gribas nopirkt vēl un vēl ko jaunu.

Ko par to saka draugs?

Viņš arī tāds pats lupatlasītis! (Smejas.) Miks ir no tiem puišiem, kuram arī patīk sapucēties. Mēs saprotamies šajā jautājumā! Viņam arī ir daudz interesantu, stilīgu lietiņu, ko viņš pārveda no Amerikas. Miks visu uztver pozitīvi un neko pa logu laukā nemet. (Pasmaida.) Gribētu uztaisīt sev vienu istabu, kurā būtu tikai pakaramie, lai varētu visu tā smuki salikt – kurpes atsevišķi, cepures atkal savā malā. Nu tā, lai skaisti!

Ko tu parasti pamani vīriešos?

Acis. Cilvēka vizuālais izskats ir tikpat svarīgs kā raksturs. Ja man rodas simpātijas pret vīrieti, tad viņš noteikti ir spēcīga auguma. Parasti pievēršu uzmanību arī rokām, paskatos uz matiem, frizūru. Un, ja ārējais ir okey, tad var palūkoties, kas tad lācītim vēderā! (Smejas.)

Ko tu ļoti gribi, bet neesi vēl pamēģinājusi?

Noteikti aizbraukšu uz Holivudu un Ameriku. Gribētu pamēģināt uzdziedāt ārpus Latvijas. Varētu izlēkt ar izpletni, bet bail, ka neatvērsies. Džulians bieži stāsta dažādus briesmu stāstus, kā, piemēram, vienam tas izpletnis nav atvēries un viss ir beidzies fatāli!

Vai vari iedomāties sevi kā mājsaimnieci, kā māti?

Pavisam nesen sapnī redzēju, ka esmu stāvoklī. Man bija liels, liels puncis. No rīta pamodos tik laimīga! Sapnī Mikam teicu, ka taisīšu abortu, bet viņš teica: Nē, Elīn, tev ir jāsaglabā bērniņš! Biju ļoti priecīga, un mans vēders auga ļoti strauji. Sapnī redzēju, ka devos pie Dāvida šūt kleitu. Laikam pārāk iespaidojos no Ances Krauzes, jo tajā vakarā skatījos Raimonda Paula koncertu, kur viņai bija redzams lielais puncis. Savukārt mana vokālā pedagoģe Jolanta Gulbe sapni interpretēja kā jauno albumu, kas klajā nāks pavisam drīz. Es – kā jebkura normāla sieviete – gribētu gan bērnus, gan ģimeni. Varētu viņus audzināt arī mājās, bet ar vienu noteikumu, ka vīrs arī piedalītos tajā procesā.

Ar kādu pasaku tēlu tu sevi varētu salīdzināt?

Vienmēr ir patikušas tās princeses, sniegbaltītes. Gribas būt tai labajai, bet, ja nopietni, tad man piestāvētu Kruellas tēls no multfilmas 101 dalmācietis. Nesen vienās pārvērtības mani pārtaisīja par Kruellu – un šajā tēlā ļoti labi iejutos, kaut arī dzīvniekus mīlu un no viņiem kažokus netaisītu. Tomēr visvairāk gribētos būt pelnrušķītei – tai vienkāršajai meitenei, kura aizbrauc uz pili, sameklē savu laimi un bagāti nodzīvo visu mūžu.

ELLA VĒRTĒ PATI SEVI (10 ballu sistēmā)

Dziedāšana: 7 Dejošana: 5 Šovu vadīšana: 10 Melošana: 5 Braukšana ar auto: 4 Slēpošana: 7 Ēst gatavošana: 8 Flirtēšana: 10

MELNS VAI BALTS?

Cosmos vai Prāta Vētra? Prāta Vētra. Darbs televīzija vai mūziķes karjera? Mūziķes karjera. Panki vai reperi? Reperi. Ticība vai cerība? Ticība. Grāmata vai TV? TV. Tusiņš ar draugiem vai vakars divatā ar mīļoto? Tusiņš ar draugiem. Komēdija vai fantastika? Komēdija. Kartupeļi vai makaroni? Kartupeļi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu