Pet Shop Boys vēlreiz Rīgā! (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau vairāk nekā ceturtdaļgadsimtu pastāvošais duets "Pet Shop Boys" ir paziņojis par savu kārtējo Eiropas koncertturneju, kura sāksies 27. aprīlī Norvēģijā un 3. maijā puišus atvedīs arī līdz Rīgai.

Oficiālu paziņojumu par tandēma gaidāmo šovu "Arēnā Rīga" vietējie koncertu rīkotāji vēl nav izteikuši, taču "Pet Shop Boys" oficiālajā mājas lapā var atrast pilnu topošās turnejas koncertu sarakstu, kurā ietilpst arī priekšnesumi Tallinā (2. maijā) un Viļņā (4. maijā).

Nīla Tenanta un Krisa Lova vadītais kolektīvs, kurš šobrīd aktīvi reklamē savu pērn iznākušo svaigāko plati , Rīgu apciemos jau otro reizi. Pirms septiņiem gadiem "Pet Shop Boys" uzstājās Mežparka lielajā estrādē, kur dueta "Nightlife" turnejas koncerts noritēja ne pārāk kuplas auditorijas priekšā ar minoritātes aizskarošām replikām no VIP ložā sēdošās Latvijas mūziķu elites puses.

Par spīti ne pārāk jūsmīgajai publikas atsaucībai, "Pet Shop Boys" tomēr apsolīja atgriezties, ko nu beidzot ir apņēmušies izpildīt...

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu