Dīpaks Čopra, Deivids Saimons “Kļūsti jaunāks, dzīvo ilgāk!” (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ARKA laidusi klajā Dr. med. Dīpaka Čopras, Dr. med. Deivida Saimona grāmatu “Kļūsti jaunāks, dzīvo ilgāk!” Andas Baklānes tulkojumā.

10 soļi, kā novērst novecošanu

Iemācīties, kā:

atindēt sevi fiziski un garīgi, mainīt uztveri, gudri lietot uztura bagātinātājus, pilnīgi atpūsties, stiprināt apziņas/ķermeņa sasaisti, un vēl piecus veidus, kā samazināt savu bioloģisko vecumu.

Par autoriem

Vairāk nekā pirms desmit gadiem Dr. Dīpaks Čopra, Čopras Labklājības centra, Kalifornijā, dibinātājs, kļuva par integrētās medicīnas pionieri. Viņa atziņas ir ļāvušas mums citādi palūkoties uz veselību, kas ietver gan ķermeni, gan apziņu, gan garu. Viņa grāmatas, to skaitā Quantum Healing: Perfect Health (Kvantu dziedniecība: nevainojama veselība), Ageless Body, Timeless Mind (Nenovecojošais ķermenis, mūžīgā apziņa) un The Seven Spiritual Laws of Success (Septiņi garīgi panākumu likumi), ir kļuvušas par bestselleriem daudzās valstīs un ir sava žanra klasika.

Dr. Deivids Saimons, Čikāgas Medicīnas universitātes absolvents, ir neirologs un Ājurvēdas — tradicionālas medicīnas sistēmas, kas sakņojas senajā Indijā — eksperts. Viņa agrāko darbu vidū minami The Wisdom of Healing (Dziedināšanas gudrība), Return to Wholeness (Atgriešanās veselumā), Vital Energy (Dzīves enerģija) un Chopra Center Herbal Handbook (Čopras centra ārstniecības augu ceļvedis). Viņš ir Čopras Labklājības centra līdzdibinātājs un darbojas tur kā direktors medicīnas jautājumos.

Samazini savu bioloģisko vecumu par 15 gadiem!

Grāmatā Kļūsti jaunāks, dzīvo ilgāk apziņas/ķermeņa medicīnas pionieris Dīpaks Čopra izmanto savu gadu desmitiem ilgo pētījumu pieredzi un zināšanas, lai parādītu, kā patiešām pavērst atpakaļ novecošanas procesu. Šī vienkāršā un praktiskā soli-pa-solim programma, ko veidojuši Dr.Čopra un viņa kolēģis Dr. Deivids Simons, parāda mums, cik nozīmīgi ir atjaunot visas patības dimensijas — ķermeni, apziņu un garu, ja vēlamies justies un izskatīties jaunāki.

Šajā grāmatā aprakstītā desmit soļu programma nekavējoties uzlabos jūsu pašsajūtu, un trīs ikdienas rituāli, kas pavada katru no soļiem, palīdzēs jums pilnībā iedzīvināt novecošanas novēršanu savā dzīvē. Uzziniet, kā uzturēt jauneklīgu garu, izkopt elastību, stiprināt imūnsistēmu, barot savu ķermeni un daudzas citas vērtīgas lietas. Kad sāksiet samazināt savu bioloģisko vecumu, jūs sapratīsiet, ka piekļūstat savām iekšējām neierobežotas enerģija, radītspējas un dzīvesspara krātuvēm.

„Divu lielisku mūsdienu ārstu un domātāju vadīts ekstātisks ceļojums novecošanas novēršanas brīnumā. Kļūsti jaunāks, dzīvo ilgāk nodrošina jūs ar instrumentiem, kas ļaus ievērojami samazināt bioloģisko vecumu. Labprātīgi metiet pie malas savu neticību un vērojiet, kā kļūstat jaunāks, lai ko jūs darītu. Labākā grāmata par šo tēmu kopš Dr. Čopras bestsellera Nenovecojošais ķermenis, mūžīgā apziņa.”

Dr. phil.Veins Daiers (Wayne Dyer), Your Erroneous Zones un Wisdom of the Ages autors.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu