"metanoia" albuma prezentācijas koncerts (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2.martā klubā "Kaļķu vārti" plkst. 19. notiks grupas "metanoia" debijas albuma "Ordinary" prezentācijas koncerts.

Koncertā tiks atskaņotas visas 10 albumā iekļautās dziesmas, kuru nelielus fragmentus jau ir iespējams noklausīties grupas interneta mājas lapā www.metanoia.lv un interneta portālā TVNET. Pasākuma laikā būs arī pirmā iespēja iegādāties jauno albumu, protams, par zemāku cenu, nekā tas būs nopērkams veikalos.

Kā īpašie viesi koncertā uzstāsies Kanādas jaunā supergrupa "The Attics", kura Austrumeiropas un Lielbritānijas koncerttūres ietvaros viesosies arī Rīgā un atskaņos dziesmas no sava jaunā albuma "Once a world".

Koncerta ieejas biļetes iepriekšpārdošanā vēl ir iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs. Atlikušās biļetes būs iespējams iegādāties klubā "Kaļķu vārti", sākot no plkst. 18, tāpēc koncerta organizatori aicina apmeklētājus ierasties laikus, jo vietu skaits klubā ir ierobežots.

Grupa "metanoia", kurā apvienojušies četri draugi (Kristaps Tālbergs, Uldis Kozlovskis, Krists Solovejs un Jānis Barlo), pastāv kopš 2004. gada nogales un laika posmā no 2005. gada jūnija ir ierakstījusi debijas albumu "Ordinary".

Audio:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu