Britnija apmeklē attiecību konsultantu (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai glābtu savas attiecības, amerikāņu popdīva Britnija Spīrsa un viņas vīrs dejotājs Kevins Federlains apmeklē slavenību attiecību terapeiti Irēni Kasorlu, kura savulaik bija seksa skandālā iesaistītās Monikas Levinskas psihoterapeite.

Attiecību konsultanti pāris apmeklē jau vairākas nedēļas. Par pirmajiem terapijas rezultātiem presei ir paziņojuši Britnijas un Kevina draugi. Britnijai ir jāsavaldās un jāpārtrauc trakošana. Savukārt Kevinam ir labāk jāieklausās sievā un nav uzreiz jādodas uz Lasvegasu, ja starp abiem ir kašķis. Terapijas rezultāts: abu attiecības ir uzlabojušās. Britnija mēģina savas attiecības sakārtot arī ar reliģijas palīdzību. Bijusī baptiste ir izmēģinājusi ebreju mistisko kultu kabalu, hinduismu un pašlaik pievērsusies kundalīni jogai. Viņa ir redzēta pie Losandželosas jogas guru Singha Khalsas, pie kura viņa apmeklējusi dūmu terapijas nodarbības.

Meditācijas tehniku, kuru tagad piekopj Britnija, 1968. gadā uz Rietumiem atveda jogs Bhajans. Tās uzdevums ir dziedināt ķermeni, stiprināt garu un uzlabot intuīciju. Ir arī speciālas nodarbības grūtniecēm. Tomēr Britnijai ir jābūt uzmanīgai, jo šīs meditācijas skolas guru nav laba slava. Bhajanu savulaik viņa paša sekretāre apsūdzēja par krāpniecību un apvainojumiem. Kāds cits populārs jogs no tās pašas skolas stājās tiesas priekšā par narkotiku kontrabandu, izspiešanu un naudas atmazgāšanu. Vai šie jogi ir īstie un uzticamākie cilvēki, kas var atrisināt attiecību problēmas?

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu