Rīgā uzstāsies Krievijas zvaigzne Boriss Moisejevs (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātājs, kas jau neskaitāmas reizes viesojies Baltijas valstīs, koncertējis visās Krievijas lielākajās pilsētās, kā arī prestižās koncertzālēs ārzemēs, 25. februārī ieradīsies Rīgā, lai klātienē iepazīstinātu skatītājus ar savām jaunajām dziesmām, kas jau kļuvušas par TV un radio hitiem.

Pirms neilga laika ļoti veiksmīgs izrādījās Borisa Moisejeva un aktrises Ludmilas Gurčenko duets. Divi populāri izpildītāji, kuriem jau sen nav vajadzības rīkot pašreklāmas kampaņas, kopā ierakstīja dziesmu „Peterburg - Ļeņingrad”, kas ātri iekaroja klausītāju sirdis un nokļuva dažādu mūzikas topu virsotnēs.

Viss, ko dara Boriss Moisejevs, izraisa neviltotu publikas interesi. Viņa ekstravagantais ampluā nemitīgi mainās, viņš pats pilnībā sagatavo savas programmas no tērpiem līdz pat dejai. Viņam nav svešs arī kino, dziedātājs redzams filmā "Nočnoj dozor - 2" un komēdijseriālā "Ostorožno, Zadov". Reakcija uz viņa radošo darbību ir visdažādākā - no izteikta sašutuma līdz sajūsmai. Tāpat kā ar reklāmām - tās mums patīk vai nepatīk, taču mēs uz tām reaģējam, pamanām tās.

Latvijā dziedātājs ierodas ne retāk kā reizi gadā, un vienmēr visas biļetes uz viņa koncertiem ir izpirktas. 25. februārī Rīgā Boriss Moisejevs uzstāsies ar pavisam jaunu programmu, kā arī dziedās dziesmas no albuma "Ļubimij čelovek". Kā ierasts, koncertā dzirkstīs viegls humors un valdīs sirsnīga atmosfēra.

Biļetes iespējams iegādāties visā Latvijā "Biļešu servisa" kasēs.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu