“LA” izdevniecība piedāvā februāra tematisko avīzi “Kārumu ceļvedis”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

“Kārumu ceļvedis” ir eksotisko augļu apraksts, kas adresēts gan tiem, kas vēlas iepazīt šos augļus, gan tiem, kas radoši darbojas virtuvē. Izdevums stāsta par augļu ārstnieciskajām īpašībām, kas jāuztver kā derīga informācija, nevis pašārstēšanās pamācība. Receptes ir dotas lielākoties tiem augļiem, par kuriem grūti saprast - kā un ar ko tos ēd?

Tematiskās avīzes “Kārumu ceļvedis” autore ir Daina Brila. Viņas vaļasprieks atspoguļots šā izdevuma nodaļā “Ko var izaudzēt no sēkliņas”, kur autore dalās savā pieredzē eksotisko augļu audzēšanā: “…dažreiz asns izsprāgst nedēļas laikā, bet citreiz gadījies gaidīt par pāris gadus.” Šī dienvidzemju augu pasaules izpēte ir ne mazāk aizraujoša kā gastronomiskie atklājumi. Tematiskās avīzes ir izdevniecības “Lauku Avīze” mēneša izdevums, 63 lapaspušu biezs, iznāk mēneša sākumā. Janvārī iznāca “Laikapstākļi”, tagad - “Kārumu ceļvedis”, martā iznāks avīze par telpaugiem, aprīlī varēs lasīt par dārza dizainu, maijā – par tūrisma iespējām Latvijā, jūnijā ikviens varēs uzzināt par dziednieciskajām tējām.

Tematiskās avīzes var iegādāties visās grāmatu un preses tirdzniecības vietās (Ls 0.80) un lētāk, abonējot “Latvijas pastā” vai abonēšanas centrā “Diena”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu