Britu vīrietis jau otro reizi kails kājām šķērsojis Lielbritāniju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kailais klejotājs Stīvens Gogs ir pabeidzis savu otro pārgājienu pāri visai Lielbritānijai, bet šoreiz - kopā ar draudzeni. 46 gadus vecais Gogs un 34 gadus vecā Melānija Robertsa veikuši pēdējos 32 kilometrus 1406 kilometrus garajā, astoņus mēnešus ilgajā pārgājienā līdz Džona O'Grouta ragam Skotijas ziemeļos mīnus piecu grādu salā.

"Ir jauki atkal sasildīties. Bija visai auksti, un vietējie piedāvāja mums viskiju un tamlīdzīgas lietas," Gogs stāstīja intervijā laikrakstam "The Mirror". "Viņi bija ļoti draudzīgi. Mēs pagājām garām skolai, un tur pat vecāki nāca laukā ar videokamerām."

Bijušais britu jūras desantnieku kareivis no Īstlī, Hentsā, un Robertsa no Bornmutas pagājušajā nedēļā divas reizes tika arestēti par atteikšanos piesegties.

Taču Gogs, kurš ne reizi vien ticis arestēts kopš pārgājiena sākuma pie Lendsenda raga Anglijas dienvidrietumos, pavēstīja, ka apsūdzības esot atsauktas.

Viņš arī neizslēdz iespēju kails doties vēl kādā līdzīgā pārgājienā, piebilstot: "Kas attiecas uz šā veikuma atkārtošanu, es nekad nesaku nekad."

Goga pirmās Lielbritānijas šķērsošanas laikā 2003.gadā viņš tika arestēts par kārtības traucēšanu 14 reizes, no kurām vienu reizi viņš bija traucējis satiksmi, turklāt Skotijas pilsētā Invernesā viņam nācās pavadīt piecus mēnešus cietumā.

"Kāpēc darīt to bez drēbēm mugurā? Lai godinātu faktu, ka es esmu cilvēciska būtne un nav nekas apkaunojošs būt par cilvēku. Kails ķermenis nav nekas slikts," savulaik izteicās Gogs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu