Jaunpienācējs Mika pirmais (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Beidzot "X Factor" uzvarētāja Leona Luisa (Leona Lewis) zaudējusi pirmo vietu Apvienotās Karalistes singlu topā.

BBC "Sound Of 2007" gada atklājumu topa pirmās vietas īpašnieks - 23 gadus vecais dziedātājs Mika ar savu debijas singlu "Grace Kelly" (Universal Island) spējis pacelties par divām vietām un iekarot singlu topa virsotni. Beirūtā dzimušais un Londonā dzīvojošais dziesminieks jau tiek salīdzināts ar Scissor Sisters un Frediju Merkūriju. Mikam uz pēdām min vēl kāds jaunais talants - reperis/dziedātājs Just Jack, kura hits "Starz in Their Eyes" (Mercury) arī pakāpies par divām vietām (4-2). Tijnieku noslēdz trakulīgie skotu puišeļi The View ar "Same Jeans" (11-3). Iespaidīgi lēcieni pirmajā desmitniekā izdevušies The Ordinary Boys puišiem (22-7) un Londonas reperim Džeimijam T ar "Calm Down Dearest" (40-9)

Augstākais jaunums meklējams 11. vietā, kas ir klubu mikss Mason & Princess Superstar hitam "Perfect". Izbijusī tīņu zvaigznīte un tagadējā seriāla "Doctor Who" zvaigzne Bilija Paipere atgriezusies topā 17. vietā ar 1999. gada hitu "Honey to the Bee", kuru kā eksperimentālu trusi izmantojis BBC Radio 1 dīdžejs Kriss Moilss (Chris Moyles). Viņš vēlējies pārliecināties vai jaunie topa sastādīšanas noteikumi darbojas, un iekļāva minēto dziesmu A rotācijā, lai to aktualizētu un cilvēki to sāktu lejupielādēt. Rezultātā dziesma tikusi lejupielādēta 6500 reizes un atkal pēc astoņu gadu pauzes nokļuvusi top20.

Top 20 noslēdz Deimona Olbērna jaunais projekts Good, The Bad & The Queen ar singlu "Kingdom of Doom". Ārpus pirmā divdesmitnieka debitējuši Guillemots, Fray un My Chemical Romance.

Albumu topā Emija Vainhausa saglabājusi līderpozīcijas ar "Back to Black". 30. vietā kā vienīgais jaunums debitējusi amerikāņu popdziedātāja Džodžo (JoJo).

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu