NHL Jauno zvaigžņu mačā uzvar Austrumi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

NHL "Visu Zvaigžņu spēles" pasākumos iekļautajā Jauno zvaigžņu mačā Austrumu komanda ar rezultātu 9:8 pieveikusi Rietumu konferences spēlētājus. Austrumnieki vakar izrādījās pārāki arī tradicionālajos individuālās meistarības konkursos.

Pēc trešajiem Bostonas "Bruins" spēlētāja Fila Kesela gūtajiem vārtiem Austrumu komanda pēdējā trešdaļā izvirzījās vadībā ar rezultātu 9:4, tomēr līdz spēles beigām rezultāta starpība tika samazināta.

Tomēr Kesela četru minūšu laikā gūtie trīs vārti nebija pietiekami, lai viņš tiktu atzīts par spēles vērtīgāko spēlētāju. Šo balvu saņēma Ņūdžersijas "Devils" uzbrucējs Zaks Paraizs, kurš mačā izcēlās ar diviem gūtajiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva arī Otavas "Senators" aizsargs Andrejs Mešarošs, bet Rietumu komandas labā ar diviem precīziem raidījumiem izcēlās Sanhosē "Sharks" aizsargs Mets Karls, Losandželosas "Kings" uzbrucējs Anže Kopitars un Anaheimas "Ducks" vienību pārstāvošais Raiens Geclafs.

Arī "Visu Zvaigžņu spēles" spēles meistarības konkursos uzvaru izcīnījusi Austrumu komanda, kas Rietumus pieveica ar rezultātu 15-11.

Meistarības konkursā Austrumi bija pārāki gan spēcīgākā metiena konkursā, kur individuāli triumfēja Otavas "Senators" slovāku aizsargs Zdeno Čara, gan metienu precizitātē, kur uzvaru svinēja Atlantas "Thrashers" spēlētāja slovāka Mariana Hosas un Karolīnas "Hurricanes uzbrucēja Ērika Stāla duets.

Tēmu Selane.
Tēmu Selane. Foto: ESPN.com

Tomēr austrumniekiem visvairāk punktus deva tieši pēdējā disciplīna - izgājienu konkurss. Tajā no katras komandas piedalījās pa vienam spēlētājam un vārtsargam. Austrumus pārstāvošais Sidnijs Krosbijs no Pitsburgas "Penguins" realizēja divus no trijiem "bullīšiem" pret Bufalo "Sabres" vārtsargu Raianu Milleru, savukārt soms Tēmu Selane no Anaheimas "Ducks" pret Vankūveras "Canucks" vārtsargu Robertu Loungo precīzs bija tikai vienreizi.

Pirms šīs disciplīnas rezultāts bija 10-10, bet pateicoties Krosbijam un Loungo Austrumi saņēma divus punktus un vēl trīs par uzvaru disciplīnā. Savukārt Rietumiem tika tikai viens punkts.

Rietumu konferences hokejisti bija meistarīgāki ātrākā slidotāja konkursā, kur īpaši izcēlās Endijs Makdonalds no Anaheimas "Ducks", bet komandu soda metienu trijos konkursos Rietumi kopumā triumfēja ar 7-4.

Šonakt pulksten 3.00 pēc Latvijas laika norisināsies "All Star" spēle, kas notiks pirmo reizi pēc divu gadu pārtraukuma un tiešraidē to translēs arī Latvijā pieejamais kanāls VIASAT Sport.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu