Tribes Of The City "The House Where We Live" (video) (45)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET piedāvā noskatīties pašmāju indī sensācijas Tribes Of The City jauno video "The House Where We Live".

Video: Tribes Of The City "The House Where We Live"

Sadarbojoties "Cineville" filmēšanas studijai un elektroniskās mūzikas multimāksliniekam - dizainerim DJBRAIN/187 (187STUDIOS-INC.) īstajā vārdā Ivo Jusis, ir tapis jauns videoklips grupas Tribes Of The City dziesmai "The House Where We Live". Sākotnēji klipam bijušas vairākas versijas, kas nekādi nav saskanējušas ar grupas dalībnieku sajūtām un vīziju par to, kādam tad šim video īsti būtu jāizskatās. Visbeidzot radošajam procesam tika veiksmīgi piesaistīts mākslinieks, kura profesionālais līmenis un kreatīvais žanrs atbilst grupas ideju formātam.

"Ir grūti noticēt, bet māja, kurā dzīvojam, ir mūsu dzīves patiesais atspulgs...''''

Šis ir jau otrais videoklips no albuma ''''For The Sleepy People'''', kuru pagājušā gada rudenī izdeva "Platforma Records", un tas savā saturā un formā būtiski atšķiras no grupas pirmā singla ''''A Day In The City'''' dziesmas video. Jaunajā materiālā skatītājam tiek dota iespēja iepazīties ar Tribes Of The City grupas dalībnieku radošo sajūtu un muzikālo emociju vizualizāciju līdz šim neredzētā un visnotaļ netradicionālā filmēta materiāla un mūsdienu datorgrafikas kombinācijā. Bez šovinisma. Bez maskām. Bez spozmes. Neviltota. Ir tikai dziļa mīlestība mirklī, kad mūzika rotaļājas ar pilsētas bērniem.

Tribes Of The City koncerts

2007. gada 21. martā Pasaules Tirdzniecības centrā Rīgā notiks līdz šim Latvijā vēl nebijis koncerts - prezentācija, kas vienos vienu no profesionāli labākajām un nopietnākajām ''shoegaze'' žanra grupām - Tribes Of The City, viņu domubiedrus - Tramplīni, kā arī jau plaši pazīstamo Vaiko Eplik no Igaunijas.

Šoreiz ir paredzēts ievērojami pārsteigt publiku ar pavisam negaidītu programmu. 2007.gada 2. februārī Tribes Of The City uzstāsies Sapņu fabrikā mūzikas un kultūras izdevuma ''''Vetomagazine'''' prezentācijas pasākumā.

Komentāri (45)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu