Dalībai "Sony Jazz Stage" saņemts rekordliels pieteikumu skaits (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dalībai jauno džeza mūzikas izpildītāju konkursā šogad saņemts rekordliels pieteikumu skaits – konkursā spēkiem mēroties vēlas 30 jaunie dziedātāji un pianisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas.

Konkursa nemainīga nominācija ir vokāls, savukārt otra nominācija paredzēta instrumentālistiem. Pagājušajā gadā sacentās basģitāristi, šogad sacentīsies pianisti.

Konkursa žūrijas sastāvā būs lielāko Lietuvas, Igaunijas, Somijas mūzikas festivālu direktori, šogad arī Raimonds Pauls.

Balstoties uz dalībnieku iesūtītajiem materiāliem, žūrija izvēlēsies 12 finālistus, kas klausītājiem un žūrijai sniegs koncertu 2. martā Rīgas Latviešu biedrības namā.

Interesantiem ir iespēja dzirdēt visus šā gada konkursantus, apmeklējot mājas lapu www.sonyjazzstage.lv.

Konkursa uzvarētāji iegūs ne tikai naudas prēmijas, kas šogad palielinātas līdz 2600 eiro, bet arī iespēju uzstāties lielos Baltijas valstu un Somijas džeza festivālos: "Kaunas Jazz" Lietuvā, "Pori Jazz" Somijā, "JazzKaar" Igaunijā, "Rīgas Ritmi" un piedalīties līdzīgos konkursos "Nomme Jazz" Igaunijā un "Lady Summertime" Somijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu