Itālijā putnu gripas dēļ darbu zaudējis šoferis nogalina sievu un meitu (2)

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itālijas kravas automašīnas vadītājs, kurš pelnīja iztiku ar beigtu vistu pārvadāšanu, brutāli noslepkavojis savu sievu un meitu un pēc tam izdarījis pašnāvību, kad putnu gripas dēļ zaudējis darbu, otrdien vēsta laikraksts "La Repubblica".

49 gadus vecais Klaudio Rubello izmantoja mūrnieka āmuru, lai nogalinātu savu sievu un desmit gadus veco meitu, kad viņas gulēja. Viņš pēc tam arī nopietni ievainoja savus divus pusaugu dēlus un nodūrās ar virtuves nazi.

Liecinieki saka, ka Rubello ieslīdzis dziļā depresijā, kad viņam paziņoja, ka viņa pakalpojumi vairs nebūs vajadzīgi.

"Viņš bija ļoti noraizējies, kad pateicām, ka mums viņa pakalpojumi būs vajadzīgi daudz mazāk krīzes dēļ, kas skārusi mūsu biznesu," sacīja viņa bijušais kolēģis kravu pārvadājumu biznesā, kurš izmantoja Rubello pakalpojumus.

Kaimiņi viņu raksturoja kā "normālu, smagi strādājošu vīru", taču viņi kļuvuši neapmierināti, ka viņš savu ar beigtajām vistām piekrauto kravas automašīnu varētu novietot pie viņu mājām, raksta "La Repubblica".

Itālijas putnkopības industrija cieš no pārdošanas apjoma sarukšanas pēc sestdien valstī konstatētajiem putnu gripas gadījumiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu