R.E.M. līderis gatavo soloiznācienu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenās grupas R.E.M. līderis Maikls Staips (Michael Stipe) ir nolēmis izlaist savu pirmo soloierakstu. Jaunais labdarības singls "In The Sun" ir veltīts viesuļvētras "Katrīna" upuriem.

Mūziķis vēlas atgādināt, ka negaisa upuriem vēl joprojām ir nepieciešama palīdzība un atbalsts. Visi ienākumi no jaunā singla tiks nodoti viesuļvētras upuru fondam.

„Avīžu pirmās lapas jau ir aizmirsušas notikušo, taču tas nebūt nenozīmē, ka problēmas ir atrisinātas. Cilvēki vairs nereaģē uz vārdu Katrīna tā, kā to darīja agrāk. Es gribu atgādināt, ka cilvēkiem ir nepieciešama palīdzība,” teica Maikls Staips. „Vētra ir negatīvi iespaidojusi daudzu cilvēku dzīves. Šie cilvēki vēl joprojām ir sašutumā un neziņā par savu nākotni. Es gribu atgādināt, ka mūsu pienākums kā civilizētiem cilvēkiem ir palīdzēt cietušajiem.”

Jaunajā singlā tiks iekļautas sešas „In The Sun” variācijas, no kurām viena būs oriģinālversija, bet otra – dzīvā uzstāšanās, kurā piedalījās arī grupas "Coldplay" solists Kriss Martins.

Pie dziesmu versijām kā viesmākslinieki tika pieaicināti Džastins Timberleiks (Justin Timberlake), "Black Eyed Peas", "Fountains of Wayne" un bijušais "Smashing Pumpkins" ģitārists Džeims Iha (James Iha).

Viesuļvētrā visvairāk cietušā pilsēta Ņūorleāna ir īpaši svarīga Staipam, jo tieši tur tika ierakstīts R.E.M. grupas albums „Automatic For the People”. Staips piebilda, ka šī pilsēta ir leģendāra: „Tā ir iespaidojusi ne tikai Ameriku, bet visu pasauli. Man kā publiski pazīstamai personai ir kaut kas jādara lietas labā. Es protu tikai dziedāt, un domāju, ka tieši ar dziesmu vislabāk spēšu iegūt cilvēku uzmanību.”

„In The Sun” drīzumā būs pieejams „iTunes” interneta mājas lapā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu