Vairis Ozols “Vienas kļūdas cena”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izdevniecība “Lauku Avīze” sērijā “Lata romāns” laidusi klajā Vaira Ozola kriminālromānu “Vienas kļūdas cena”.

Jaunā Vaira Ozola grāmata “Vienas kļūdas cena” ir vēl nebijis stāsts par piedzīvojumiem bagātu pakaļdzīšanos un kaislīgu mīlestību. Autors līdztekus dinamiskam un spraigam sižeta izklāstam ļauj izslāpušajam lasītājam vietvietām atvilkt elpu. Kriminālromānā fantāzija un realitāte viena otru cieši caurvij, satur un atbalsta, liekot lasītājam aizmirsties un līdz mielēm izbaudīt notiekošā gaisotni un noskaņu.

Anotācija:

Jūrupes un Dūraišu ceļu krustojumā atrasts nogalināts lielākais vietējais uzņēmējs Žanis Salmanis. Viņa atraitnei Ellai jāuzņemas spirta brūža vadība, bet izmeklētājs Kaspars Kosa tiek “pieņemts darbā” par drošības inženieri, lai netraucēti varētu risināt izmeklēšanu.

Lasītājiem Vairis Ozols ir pazīstams kā kriminālromāna “Sekslietu detektīvs un Roņals” autors. “Vienas kļūdas cena“ ir otrā Vaira Ozola grāmata, ko izdevusi izdevniecība “Lauku Avīze” sērijā “Lata romāns”.

“Lata romānu” sērijā iznāk jau atzītu un jaunu latviešu autoru saistoša un viegli lasāma oriģinālliteratūra. Izdevniecība “Lauku Avīze” šogad klajā laidusi divus “Lata romānus” – Mārtiņa Slišāna “Terakotas armija” un Vaira Ozola “Vienas kļūdas cena”, martā gaidāms Mildas Geidānes romāns “Izrautās saknes”. “Lata romānus” var iegādāties visās grāmatu tirdzniecības vietās (Ls 1.45) un lētāk, abonējot “Latvijas pastā” vai abonēšanas centrā “Diena”. Pirms izdošanas romāni tiek publicēti “Latvijas Avīzes” lapās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu