Finālisti konkursā "Sony Jazz Stage" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žūrija jauno džeza talantu konkursa finālam izvēlējusies 12 jaunos džeza talantus, kuru vidū ir seši Latvijas pārstāvji.

Latviju konkursā pārstāvēs: Žanna Blagoveščenskaja, Jānis Moisejs, Jūlija Zakirova, Andrejs Orlovs, Roberts Rasa un Staņislavs Judins. No Lietuvas finālistu vidū būs Daiva Starinskaite, Paulius Stonkus un Domants Aleksa, Igaunijas talantus pārstāvēs Liina Saar un Peedu Kaas, bet Somiju pārstāvēs Noora Pohjola.

Konkursu jau trešo gadu organizē Mūsdienu mūzikas centrs sadarbībā ar firmu Sony. Katru gadu tiek noskaidroti uzvarētāji divās nominācijās. 2004.gada konkursā Grand Prix ieguva Intars Busulis.

Konkursa koncertā 3. martā plkst. 19 kinoteātrī Rīga uzstāsies jaunie džeza mākslinieki, un 4. martā plkst. 19 kinoteātrī Rīga notiks laureātu apbalvošana un uzstāsies džeza māksliniece Mandy Gaines no ASV. Uzvarētāji saņems naudas balvas un uzaicinājumu piedalīties Baltijas valstu džeza festivālos un festivāla „Rīgas Ritmi” meistarklasēs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu